Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yönetmin transfer anlayisi belli , hele bir sezon bitsin ve yeni sezon baslasin o vakit bizimiler transfere baslar , sonra derlerki hele giden gitsin kelepir olanlar bize kalsin, son güne kadar bekletirler, transfer dönemi bitmeye yakin, iki sezon önce sampiyon olmus bir kadromuz var avrupada da iki yil yokuz transfere ne gerek var diye kapatirlar.
Ulan Atletico Madrid gibi takımmışız.
Nostalji Maclar | Barcelona 2 - 2 Galatasaray ( 5.12.21 ) - YouTube
Ulan Atletico Madrid gibi takımmışız.
Nostalji Maclar | Barcelona 2 - 2 Galatasaray ( 5.12.21 ) - YouTube
Abdullah Avcıya sıcak bakmamın en büyük nedenlerinden biri bu Selçukla milli takımda kapışması , ne mal olduğunu 2 sene önce görmüştü.
Yoğun Almancı kokusu.Getirin Bana Zenci Mi.
The Rock kadar güçlü,
Geçenin siyahı kadar kara,
Rakiplerin korku dolu rüyası dır,
Bir Gülün en sert batan dikeni dir
Bir ergen gibi, ne kadar da istekli ki,
Getirin bana Ligue 2 den - Adam yiyen zenci mi !
A.Ulu
@Can BÜYÜK
Biyerin acikmi uyudun naptin... Kosticmi? Küme düsmeseler 30 Mio, düserlerse 15 Mio.
Ujahn10+Mio
Abdullah Avcıya sıcak bakmamın en büyük nedenlerinden biri bu Selçukla milli takımda kapışması , ne mal olduğunu 2 sene önce görmüştü.
Selçuk’un yerine uluslarası standartta Mehmet Topal’ı, Atletico’dan gelen Emre’yi oynattık. Mehmet Topal gibi dünyanın her takımında rahatlıkla oynayabilecek bir isimden vazgeçemezsin.
Avcı gelirse Selçuk gider bence de.
Abdullah Avcı: Selcuk'un Yerine Emre ve Topal'ı Oynattım
+Selçuk'un açıklamaları:
"Abdullah Avcı beni o an kaybetti" - NTVSpor.net
@Can BÜYÜK , @Gökhan Sancak
Bundesliga'yı yıağacağız buraya
Ben de Hoffenheim'ın durumunu bekliyorum. Düşerlerse Vargas, Amiri, Schar, Kaderabek gibi adamlar var. Gönül ister ki Volland'ı alalım ama zor tabi![]()
Avcı seni kaybetmez
sen Avcı'yı
KAYBEDERSİN SELÇUK BEY