Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ontivero Ocak ayi geriye gelir. Yeni hoca oynatir mi bilemiyorum.

Bizim yönetmin transfer anlayisi belli , hele bir sezon bitsin ve yeni sezon baslasin o vakit bizimiler transfere baslar , sonra derlerki hele giden gitsin kelepir olanlar bize kalsin, son güne kadar bekletirler, transfer dönemi bitmeye yakin, iki sezon önce sampiyon olmus bir kadromuz var avrupada da iki yil yokuz transfere ne gerek var diye kapatirlar.

Bizim yönetmin transfer anlayisi belli , hele bir sezon bitsin ve yeni sezon baslasin o vakit bizimiler transfere baslar , sonra derlerki hele giden gitsin kelepir olanlar bize kalsin, son güne kadar bekletirler, transfer dönemi bitmeye yakin, iki sezon önce sampiyon olmus bir kadromuz var avrupada da iki yil yokuz transfere ne gerek var diye kapatirlar.

Dursuncum sanada gerek yok diyebiliriz ozaman:(

Abdullah Avcıya sıcak bakmamın en büyük nedenlerinden biri bu Selçukla milli takımda kapışması , ne mal olduğunu 2 sene önce görmüştü.

Newcastle küme düştü bir çok futbolcu ayrılır. Çökmek lazım.

Papiss Cisse
Cheick Tiote

ilk aklıma gelenler

Forvete Mbokani olabilir. Son maç 2 tane salladı. Championshipe düştü takım kalmaz orda.

Aston Villadan Micah Richards Stopere güzel olur

Abdullah Avcıya sıcak bakmamın en büyük nedenlerinden biri bu Selçukla milli takımda kapışması , ne mal olduğunu 2 sene önce görmüştü.

Ne alakası var? Abdullah Avcı gelse Selçuk'u keseceğini mi zannediyorsun? Yok öyle bir dünya :)

O zaman o takımda Emre vardı. Her anlamda(futbol, siyaset vs.) güçlüydü. O yüzden o oynuyordu. Selçuk bekliyordu.

Avcı gelsin en has adamı Selçuk olur. Aha buraya yazıyorum.

Getirin Bana Zenci Mi.

The Rock kadar güçlü,
Geçenin siyahı kadar kara,
Rakiplerin korku dolu rüyası dır,
Bir Gülün en sert batan dikeni dir
Bir ergen gibi, ne kadar da istekli ki,
Getirin bana Ligue 2 den - Adam yiyen zenci mi !

A.Ulu
Yoğun Almancı kokusu.

tapatalk

muslera finalde oynuyo oğlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ligtv dedi

@Can BÜYÜK , @Gökhan Sancak

Bundesliga'yı yıağacağız buraya :)

Ben de Hoffenheim'ın durumunu bekliyorum. Düşerlerse Vargas, Amiri, Schar, Kaderabek gibi adamlar var. Gönül ister ki Volland'ı alalım ama zor tabi :)

Hoffenheim ligde kalmayi basardi Ömer. Baksana Bremen-Frankfurt birbirine karsi oynadigi icin onlari etkilemiyor. Ikisi baska takimlara karsi oynasaydi evet düsme ihtimalleri olabilirdi.

21MWaL.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt