Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz gerekirse yurtdışından alalım türk oyuncu buradakiler şımarıyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cengiz harbi iyi topcu. Çağlar'ın yerine recep burak verelim 1 sene pişirsinler

ahahahhahahha
,devamı da guzel olsun yarabbbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Radyospor'a konusan Hayri Kozak ''Galatasaray mac basıları primlerle beraber yaklasık 45 milyon euro ödeme yapıyor.UEFA 65 milyon euro sınırlaması getirmis.Bu aslında menfii bir durum degil.Bu su demek yazın takımın transfer bütcesi 20 milyon euro civarında olacak.
Sabri ve Umut hakkında aciklamalarda yapan Kozak ''İkisi de kalacak gibi görünüyor.Umut'un sözlesmesi zaten uzadı.Sabri'nin de uzatılacagini duydum'

sarbi ve umut kalıyor,gidecek jose gibi 3 tane gariban yabancı,20 milyona da 5 tane sarbi alirlar

Sabri'yi takımda tutarlar bi kurtulamadık şu uğursuz heriften

-Tapatalk-

Newcastle dan Sissoko yu alabilirmiyiz ?

Herhalde zor... Tiote gelme ihtimali herhalde daha fazla.

Full defans DMC degil de, daha cok Box2Box oyuncu istiyorum orta saha'ya (mecburiyetten) Selçuk ün yanına.

beyler 10 da final biletleri satışa çıkılacak denildi tff nin verdiği bilet adresine tıklıyorum sadece türkiye bileti sayfası açılıyor bu 10 damı düzelecek 10 dk sonra yani

1444983_Galatasaray_SK.jpg

İmkansız AŞK :)

Sabri, Tarık, Donk, Umut .. bu arkadaşları gönderin. yerlerine yabancı alın ve kapatın transfer sezonunu. Bunların yerine Kjaer, Melo, Mario Gomes olsaydı ve iyi bir hocayla çok farklı olurdu herşey.
Yapılanma filan beceremez bu yönetim, iyi bir hocayla fazla transfer yapmadan da çözüm bulunabilir.

Bakalım bu transfer döneminde takımdaki çöp oranı daha da artacak mı yine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt