Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok bu sezona iyi demedim zaten ama geçen sezon farklıydı. Avrupa'da resmen işkence çekmiş vasat takımı 3 kupa kazandırmak her yiğidin harcı değildir diye düşünüyorum :hat:

Ligimiz dandik ve Muslera'nin payi vardi. Son 6 maç gol yememe mucizemizdi.Lig için iyi kadroydu Ben onu başari göremiyorum. Sonuçlar önemlidir. ama nasil şampiyon olduğunu süzmezsen bu sene oldugu gibi sapi tutariz. Fatih Terim'in 2011-2012 sezonu gibi bir sezonumuz olmadi 4 sene içinde. O sezon zevk aliyordum futboldan. Ulu Elmander'i özledim.:(

En kötü senaryoda... Hiç para yoksa yapılması gereken şey basit:

- Doumbia yı kiralık getir (ucuz ve kolay)
- Parayı sağlam bir orta saha ya dök
- Telles ve Bruma geri dönmeli.

__________Muslera
Linnes Chedjou Koray Telles
______Selçuk Transfer
Sinan ___Sneijder____ Bruma
_________Doumbia

Bu kadro da tabiki Sinan&Bruma nin oyunları Sezonun gidişatını 70% belirler.
Çok kötü sezon geçirebilir ...ama belki de sürpriz bir şekilde ligin en çok gol atan forvet hattına sahip olabiliriz.

---------Xelcuk---Mikel
--------------Sneijder
Sinan ----Doumbia---- Bruma

Sneijder bu kadroda coşar. 3 tane hızlı, Depar atabilen ve adam geçebilen forvetler.

Hiç bir paran yoksa...
1X Kiralık Doumbia + 1X (!) Transfer ile yeni bir heyecan, riskli olsa da, yaşayabiliriz. Az ama Öz mantıkla bir(!) Orta Saha Transfer olsun Mikel kalitesinde.

Ya Adam gibi Yapılanma yap ya da burda belirtim yolu yap, Ahmet Mehmet Sabri ler ile uğraşacana...

Son düzenleme:
Umut neden gönderilmiyor aga?

Eğer cezamız iki seneye çıkacaksa ilk önce Dursun sonrada Umut sorumludur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

takım avrupadan ceza almış para yok borç gırtlağı aşmış yerli leşlerin sözleşmeleri kazık gibi çakılmış. millet kafasından sanki fm'de oyuncu transfer eder gibi adamları takıma doldurmuş kadro yapmış :)
hey Allah'ım ya .
seneye kadromuz akhisar'dan hallice olur belki daha kötü. buna en az birkaç yıl alışın . yönetim bunu çeşitli sebeplerden açıklamıyor ama gerçek bu.
sonra ne olur bilmiyorum .
ilk yapılması gereken ersun yanal'ı getirmek olmalıdır.

He tamam he

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafayı yedik h.o

Dursun Özbek: "Transfer döneminde bombalara hazır olsun taraftarımız".

Dursun Özbek: "Şampiyonlar Ligini kazanacak takım kuracağız".

Dursun Özbek: "Mehmet Özbek üst düzey bir futbol yöneticisi".

Saka saka

Son düzenleme:
CiWm0wAWkAArtqZ.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt