- 3 Temmuz 2012
- 141.500
- 89.482
- 5.478
5 oldu lan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizyon kelimesinin uzun yazılmış versiyonudur..ilk önce bu dursun ve ekibi tası tarağı toplayıp gitsin gerçekten vizyonlu korkak olmayan bir başkan gelsin Ünal başkanın tff ye aziz e giydirdiği postaları özledim ben + gerçekten işi bilen yabancı dünyanın her yerinden futbolcuları takip edebilecek bir sportif direktör + Lucien Favre + bu ülkede yaklaşık 25 milyon GALATASARAY taraftarı var üyelik sistemi getir 100 bin üye yıllık 5.000 aidat,100 bin üye yıllık 1000 lira aidat,500 bin üye yıllık 200 lira aidat gelir ile birkaç yılda hem borçlar kapanır hem üstüne yıldız futbolcular alınır+ artık çok ünlü yıldız topçu değilse(sneijder vb) 26 yaş üstü topçu almayalım+prim maç başı ücret meselesi kazanılırsa tam beraberlikte yarım mağlubiyete ödeme yok + maç biletini 150 lira yapıp 10bin kişiye oynayacağına 35-40 lira yap her maç stad full çeksin derbilerde gene yükselt bilet fiyatını+ belki de en acili takımdaki çöpleri satmak, sözleşme fesh etmek.Satabildiğine sat satamadığınla sözleşme fesh + galatasaray adası,riva,otel çıkart hepsini elinden gerekirse florya'yı sat antreman tesislerini uzak sessiz bir yere yap,dortmund antrenman sistemi gibi sistem getir + taraftara özel forma çıkart GS sitesine bir sayaç ekle bu kadar sattık diye taraftar çöker oraya(tabi normal forma kadar pahalı olmasın),hatta bu taraftar formaları efsane futbolcuların ismine düzenlensin yani arkasında hagi kewell baros prekazi hakan ünsan bülent korkmaz gibi efsanelerin isimleri olsun misal bu forma çıkarılsa taraftar çökmez mi![]()

Kim diyo?Falcao için özbek in kararı bekleniyormuş yıllık 4.5 m a iş biter diyolar
Bu adamı alırsak seneye çok iddialı oluruz yaza da iyi bir giriş yaparız
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk önce bu dursun ve ekibi tası tarağı toplayıp gitsin gerçekten vizyonlu korkak olmayan bir başkan gelsin Ünal başkanın tff ye aziz e giydirdiği postaları özledim ben
Sen de bunu yedin?Falcao için özbek in kararı bekleniyormuş yıllık 4.5 m a iş biter diyolar
Bu adamı alırsak seneye çok iddialı oluruz yaza da iyi bir giriş yaparız
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne zaman demiştin Kanıt?Bakin gecen sene de Ibra konusunda yalanlara aldanmayin dedim ama dinlemediniz.
Bu döneminde yeni yalani Falcao. Yönetim yine bizleri uyutmaya calisiyor.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Kışın, Galatasaray'dan bir teklif vardı. O sizinle görüşmek istedi. Neden reddediniz?
Bunun için zaman yoktu. Cracovia ile kamp için İspanya'ya gittik ve diğer kulüplerle görüşmek için iyi bir zaman değildi. Ben tamamen vazgeçmiştim.