Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamid'i alırken öyle demiyordun ama? Almancılar geldi mi sesin çıkmıyor Can.

Bizi mi kopartıyorsun anlamadım ki.. :coffee:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hamit başkaydı be, böyle olacağını hayatta tahmin edemezdi kimse. Teee Schalke zamanından beri sevdiğim bir futbolcuydu, hep de bizde görmek istiyordum. Keşke istemeseydim, ona olan sevgim nefrete dönüştü iyice.
Topal'i bedava ister misin?:(

Gelsin ********************* gazetesi zaten bunlar lig dışından adam alamaz. Bari Topal gelsin adamın belirli bir kalitesi var, başka anadolu çöpleriyle uğraşacağımıza Topal gelsin yani.
Harika kafa. Adam neden 26-28 yasinda gelsin Galatasaraya? Napolide kralsin, gidiyorsun Ingilterede oynama sansin var. Sen gidermisin Galatasaraya? Ben ne kadar Galatasarayli olsam yinede siradan bir ingiltere takiminda oynamak isterim.

Kante zu PSG veya Shitty diyorlar.
Hee harika kafa geç bu işleri. Melo da geldi 28 yaşında Sneijder de geldi, geliş şekilleri değişikti motiv olarak tabi ki ama sonuç olarak ikisi de Inler den iyi ve daha tanınmış topçular.

Paraya bakar. Gördük Ingiltere de ne kadar oynadığını, ne halt yiyorsa yesin artık. Hâlâ Terimin eski transfer listesinden adamların peşinden koşuyoruz. Aradan 3-4 sene geçmesine rağmen.

Takım yaşı almış başını gidiyor. Hâlâ 30+ yaş herifler in peşinde koşuyor sunuz. Takımda çeviklik dinamiklik ve en önemlisi HIZ diye birşey yok.

Yani Selçuk-Inler mi oynasın bu mu isteğiniz? Çünkü Selçuk GITMEZ.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gerçekten o sebeple yazdım pardon.

Ayrıca fransada marsilyalıyım zaten.

Hmm.. Seni sevmeye başladım yiğit. Marseille sempatizanı isen sana bir soru sorayım o halde. Ne kadar Marseille sempatizanısın, bir test edelim.

CL'yi aldığımızda, kaptanımız kimdi?

Beyler bilmem farkındamısınız ama gelecek sezon bruma telles ve bence en kritik isim DZEMAİLİ geri dönüyor takım bu adamların dönüşüyle en az 1-2 seviye yükselicek bi önlibero bi forward birde stoper aldıkmı tmm dır..

Not : Yedek sağbek ve forward de alınacaktır.

Beyler bilmem farkındamısınız ama gelecek sezon bruma telles ve bence en kritik isim DZEMAİLİ geri dönüyor takım bu adamların dönüşüyle en az 1-2 seviye yükselicek bi önlibero bi forward birde stoper aldıkmı tmm dır..

Not : Yedek sağbek ve forward de alınacaktır.

Katılmamak elde değil.

hmm.. Seni sevmeye başladım yiğit. Marseille sempatizanı isen sana bir soru sorayım o halde. Ne kadar marseille sempatizanısın, bir test edelim.

Cl'yi aldığımızda, kaptanımız kimdi?

Sent from my iphone using tapatalk

ddiiiiidiiierrrrrrrrrrrrrrr: Baktimda ne manyak bir takimi varmis o sene Marseillenin öyle

Monaco B'den Yaruba Cissako,
Avrupalı elit kulüpten tecrübeli, Ujfa etkisi yaratan stoper,
İnler,
Denayer'i 1 yıl daha kirala
Satılmazsa Telles,

Alınırsa defansif anlamda transferlerimizi bitirmiş oluruz.

---------------------- Inler ------------- cm/b2b ----------------

Carole (Telles) - Tecr. Stoper - Denayer - Cissako (Linnes)

----------------------------- Muslera ---------------------------

Bu ikisi hurafe. Ne topalın bonservisi elinde olur ne de arfa'yı alırsın adam boşuna 1 sene kasmadı premier ligden bir kulüp her türlü alır. Normal şartlarda yarışamıyorsun şu an iki adım geriden hiç yarışamazsın. Bu ikisini sonsuza kadar unutalım. Ayrıca topala gidene kadar gidip meloyu geri kirala

melo'nun turşusunu mu kuracaz abi. bize tempolu topcu lazım.

küme düsen norwich'ten brady-redmond ikiliside alınabilir.

keza aston villa'dan gueye-veretout ikilisi.

4'üde süper ligde üst düzeyde futbol oynar.

Bide h.delikanli nin ontiverosu var hiç izlemesekte klas çoçuk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt