- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
İyi marsilyalı senden how are u
Irkçılık mı yapıyorsun anlamadım?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi marsilyalı senden how are u
Irkçılık mı yapıyorsun anlamadım?
Nereden Marsilya yazıyor avatarının altında ?
Ondan öyle yazdım. Özür dilerim yanlış anladıysan.
Tamam. Özrünü kabul ettim.
Bende Severim Gökhanı.
Selçugun yerine oynatmak lazım ama.
Meloda geri dönsün yada Newcastledan Tiote gelsin.
İnler-Tiote veya İnler-Melo yapak.
Ama dedigim gibi Premier ligi bırakmayabilir.
Hamit başkaydı be, böyle olacağını hayatta tahmin edemezdi kimse. Teee Schalke zamanından beri sevdiğim bir futbolcuydu, hep de bizde görmek istiyordum. Keşke istemeseydim, ona olan sevgim nefrete dönüştü iyice.Hamid'i alırken öyle demiyordun ama? Almancılar geldi mi sesin çıkmıyor Can.
Bizi mi kopartıyorsun anlamadım ki..
Topal'i bedava ister misin?![]()
Hee harika kafa geç bu işleri. Melo da geldi 28 yaşında Sneijder de geldi, geliş şekilleri değişikti motiv olarak tabi ki ama sonuç olarak ikisi de Inler den iyi ve daha tanınmış topçular.Harika kafa. Adam neden 26-28 yasinda gelsin Galatasaraya? Napolide kralsin, gidiyorsun Ingilterede oynama sansin var. Sen gidermisin Galatasaraya? Ben ne kadar Galatasarayli olsam yinede siradan bir ingiltere takiminda oynamak isterim.
Kante zu PSG veya Shitty diyorlar.
Gerçekten o sebeple yazdım pardon.
Ayrıca fransada marsilyalıyım zaten.
Visca daha 26 yaşında ve lig için yeterli bir oyuncu fakat avrupadan teklif var diyorlar
Hmm.. Seni sevmeye başladım yiğit. Marseille sempatizanı isen sana bir soru sorayım o halde. Ne kadar Marseille sempatizanısın, bir test edelim.
CL'yi aldığımızda, kaptanımız kimdi?
Beyler bilmem farkındamısınız ama gelecek sezon bruma telles ve bence en kritik isim DZEMAİLİ geri dönüyor takım bu adamların dönüşüyle en az 1-2 seviye yükselicek bi önlibero bi forward birde stoper aldıkmı tmm dır..
Not : Yedek sağbek ve forward de alınacaktır.
hmm.. Seni sevmeye başladım yiğit. Marseille sempatizanı isen sana bir soru sorayım o halde. Ne kadar marseille sempatizanısın, bir test edelim.
Cl'yi aldığımızda, kaptanımız kimdi?
Sent from my iphone using tapatalk
ddiiiiidiiierrrrrrrrrrrrrrr: Baktimda ne manyak bir takimi varmis o sene Marseillenin öyle
Bu ikisi hurafe. Ne topalın bonservisi elinde olur ne de arfa'yı alırsın adam boşuna 1 sene kasmadı premier ligden bir kulüp her türlü alır. Normal şartlarda yarışamıyorsun şu an iki adım geriden hiç yarışamazsın. Bu ikisini sonsuza kadar unutalım. Ayrıca topala gidene kadar gidip meloyu geri kirala
Bize katılmaz,gider başkasına katılır diyecek bir şey yok Puki.![]()