Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yüzden sordum zaten takip eden var mı diye :) :) :)

Milan'dan ayrıldıktan beri takip etmedim

Valla her sezon bir yere gitmiş. Müzmin sakat mi, psikolojik sorunlari mi var bilmiyorum.

Birde bu kazak vatandaşiymiş. Hiç benzemiyor. alman sandim. Yerli sayiliyor mu bu acep:D

Gladbach Xhaka'nin yerine Anderlecht den Youri Tielemans ile görüsüyormus.

13226824_1803206703244116_7975978906909374088_n.jpg

Bu Omar Abdulrahman harike bir oyuncu , mesut ozil'i andiriyo, top teknigi, paslari, oyun gorusu, dribblingleri, gercekten harika bir yetenek, neden hic bir buyuk takim bugune kadar adamla ilgilenmediyse...

Bu Omar Abdulrahman harike bir oyuncu , mesut ozil'i andiriyo, top teknigi, paslari, oyun gorusu, dribblingleri, gercekten harika bir yetenek, neden hic bir buyuk takim bugune kadar adamla ilgilenmediyse...

Man City 2012'de alacaktı hatta deneme antremanlarına filan çıktı ingiltere b.a.e arasındaki meseleler yüzünden çalışma izni alamadan geri döndü

Yasine sövüuodum penaltıyı aldı sezon başından beri yaptığı en iyi tek şey

Dün Ergün ya Poldi ya Sneijder dedi

Bence bu konuda haklı. Zira bu takım fazla veteran topcusu kaldiramiyor. Selcuk, Sneijder ve Poldi 3 tane "veteran" oyuncu (Muslerayı saymıyorum).

Selcuk yedek rolü kabul etmezse gitmeli. Kalite açıdan Sneijder, sistem ve flexibility açıdan Poldi daha iyi tercih. Çünkü Podolski'yi 433de oynat oynar, 442, 4231, ve diğer formasyon/sistemlerde de oynayabiliyor. Sneijder #10 oynaması için arkasında 2 çok çalışkan ve defansif anlamda kuvvetli orta saha oyuncuya ihtiyacimiz var. Bizde 2 bırak 1 tane öyle topçu bile yok.

Diğer yandan Sneijder kalite açıdan (pas, şut ve teknik) Poldiden daha iyi.

İlk başta yeteneksiz ordusu olmak üzere takimdaki veteran sayısını indirmek lazım bence. Çalışkan ve yetenekli dolu bir takım ile 1-2 yıldızlı takım kurmak lazım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt