Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder giderse orası doğru 4-4-2 uygun olur benim önerimse torres boşa çıkcak galiba

Torres-eren-muriqi-volkan pala olabilir

muriqi-pala nedir abicim. bu adamları ciddi olarak ilk 18 icinde düsünüyormusun?

dielim ki torres ile eren sakatlandı. volkan-muriqi ne kadar taşıyabilir bizi?

4-4-2 oynucaksan 4 santraforunda sağlam olmalı. hani yedekler asları aratmamalı.

İLETİŞİM FORMU - GALATASARAY.ORG
Arkadaşlar transferlerle ilgili direkt olarak kulübe mail de atabilirsiniz, transfer/scout diye bir seçenek var, doğrudan ilgili birime iletiyorlar. Yeteneğine güvendiğiniz, henüz isim yapmamış gençleri de kulübümüze önerebilirsiniz. Bonservisi elinde olan yıldızları da önerebilirsiniz (Feghouli, Ben Arfa, Veloso...)
Teknik direktör adaylarınızı da önerebilirsiniz.

İLETİŞİM FORMU - GALATASARAY.ORG
Arkadaşlar transferlerle ilgili direkt olarak kulübe mail de atabilirsiniz, transfer/scout diye bir seçenek var, doğrudan ilgili birime iletiyorlar. Yeteneğine güvendiğiniz, henüz isim yapmamış gençleri de kulübümüze önerebilirsiniz. Bonservisi elinde olan yıldızları da önerebilirsiniz (Feghouli, Ben Arfa, Veloso...)
Teknik direktör adaylarınızı da önerebilirsiniz.

bunlara geribildirim yapan var mıdır?

luce şart. luce gelirse nokta atış transferlerde gelir.

rimerik ile devam edersek takımın %80'i kalır, 4-5 tanede bitik topcu alınır.

Özbek gitmeden bu konuya yazanlarda vahim bir akıl tutulması var bence.Bir de ciddi ciddi kalbur üstü epl oyuncularını yazıyorsunuz , kuzum başınıza güneş mi geçti?

Mr.Ozbek diyorum uyanın diyorum..

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Yok, geri dönüş olmadı bana bugüne kadar ama scout ekibinin önüne gidiyor bu mailler. Bu da birşeydir.

geribildirimden kastım tam olarak;

scoutlar bunları dikkate alıp calısma baslatıyor mu?

hani bizim kadar düsünebilseler zaten ilgilenecekleri topcular ortada;

ben arfa - feghouli(gelmesi zor yalnız) - eren - niasse - skertel-caceres - m.topal-veloso v.s...

eren-niasse haric diğerleri beleş.

eren'i umut+donk takası ile alabiliriz. niasse'de opsiyonlu kiralık.

tekrar diyorum mantıklı düsünebilen bir hoca lazım, yoksa bizden seneyede bir yol olmucak..

Muriqi falan görüyorum.

Dursun iyice psikolojisini bozdu yahu bizim taraftarın.

Vedat Muriqi kimmiş bizde oynasın.

Rodallega, maç sonu Galatasaray taraftarlarının isteği üzerine onlara üçlü çektirdi. (Sabah)

h.o

Forumu 1 yildir takip ediyorun, devre arasi transferinde Aydin isimli renkdas Edmilson ve Dompe gibi isimleri onermisti, standard liege ikisine toplam 3m gibi verdiler, harika iki transfer yapti adamlar, bir kere adamlar futboldan anliyor, gelecegi parlak olan oyuncular aldilar, bizimkiler malesef kasimpasa'nin orta sahasini aldilar, aldiklari adam'da Melo'nun M'si bile olamaz ve bunun yaninda sirf fenerbahce'ye avrupa liginde gol atti ve besiktas'in sezon oncesi almaya calistiklari adami aliyorlar. Saka gibi abi, bu oyunculari kim oneriyor, nasil aldiriyorlar, eger scout ekibi Linnes'i onermisse yazik... Scout ekibinin bana gore Bruma, Sinan Gumus, Denayer ve Carole disindaki scoutlari rezalet...

Başakşehir, Altınordu'nun genç yeteneği Cengiz Ünder ile anlaşmaya vardı. (via @akrksmng)

CikSMVQW0AAOaES.jpg

West Ham United, Borussia Mönchengladbach'ın Norveçli ön liberosu Havard Nordtveit ile anlaştıklarını açıkladı.

Son düzenleme:
Şimdi donk dan dilimiz yandı doğru ama eren derdiyok komple bir santrafor herşeyiyle hem asist hem gol becerisi var(25 gol atmaz ama 15-20 banko) topta saklar, podolsky ile süper olurlar seneye inş alır dursun beceriksixi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt