Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi donk dan dilimiz yandı doğru ama eren derdiyok komple bir santrafor herşeyiyle hem asist hem gol becerisi var(25 gol atmaz ama 15-20 banko) topta saklar, podolsky ile süper olurlar seneye inş alır dursun beceriksixi

Eren Elmander tarzi bir oyuncu. 15'i geçmez ama verimli olur. Ha 1. forvet düşünülmesini istemem.

Eren Elmander tarzi bir oyuncu. 15'i geçmez ama verimli olur. Ha 1. forvet düşünülmesini istemem.
Aynen kanka tam elmander tipi belki o kadar koşmuyordur ama tarz çok benzer bence podolsky ile çift forward süper olurlar doumbia filan beklemiyorum açıkcası forvete

Aynen kanka tam elmander tipi belki o kadar koşmuyordur ama tarz çok benzer bence podolsky ile çift forward süper olurlar doumbia filan beklemiyorum açıkcası forvete

Doğru Elmander daha yirtici. Birde ben Poldi'nin satilmasi taraftariyim bilmiyorum. Daha genç ve azimli Mousset gibi oyuncu istiyorum:D

Yanlız sinan da gerçekten iş var dün douglao bizim takımı yedi bitirdi sinan girdikten sonra kanattan girdiği bir pozisyon var douglao gibi stoper yıkamadı sinanı fizik durumu çok iyi süratide iti inşallah bizim yerliler gibi cıvıtmaz temeli sağlam Almanya disiplini görmüş her tavrından sahada belli oluyor

Belki Sasiracaksin ama Yasinde almanya disiplini görmüs hemde Dortmunda :D :D ama beyin devamli eror veriyor , gerci ben artik yasinin sorununun karakteri oldugunu düsünüyorum , kendisi takim oyuncusu degil bencil ve bir an önce kendini gösterip milyonlari cebe indirmek istiyor o yüzdende ön plana cikmak icin egoist oynuyor..

Haci senin bizim ligden oyuncu beğenme huyu nereden geliyor. ptt ligi bu ama olsun. avrupaya açilalim Mehmetcim.:(

anadolu'dan topcu alınmasını bende pek istemiom. tabi avrupa düzeyi adamlar var ise (bakambu gibi) kapılmalı.

attamah'ı tanımıyom. ersun istiyormus. dedim siz izlediniz mi :)

aminu icin olumlu referanslar var.

+eren-kweuke-n'diaye.

anadolu'da su an bizde is yapacak adamlar bunlar olabilir.

avrupa'dan; b.arfa-i.gueye-skertel-caceres-d.wiel-niasse icin saldırmak lazım.

Mousseti bende istiyorum baba, eren mousset emre güral rotasyonu kafidir benim için

Önce şu çöpler gitse. Rizik Hamit gidiyor. Umut hemen gitsin zaten. Olcan göbeğini alip gitsin. Tarik saçini toplayip gitsin. Sabri bedavaya oynuyorsa durabilir. 3 senelik para aldi hirbo bizden zaten. Selçuğun ya maaşi insin Ya da gitsin. 11'DE OLMasin. Şu çöpler gitmeden insanin içi rahat etmiyor. Daha Jem Donk belasi var başimizda:red:

Önce şu çöpler gitse. Rizik Hamit gidiyor. Umut hemen gitsin zaten. Olcan göbeğini alip gitsin. Tarik saçini toplayip gitsin. Sabri bedavaya oynuyorsa durabilir. 3 senelik para aldi hirbo bizden zaten. Selçuğun ya maaşi insin Ya da gitsin. 11'DE OLMasin. Şu çöpler gitmeden insanin içi rahat etmiyor. Daha Jem Donk belasi var başimizda:red:
Selçuk her şartta kalıcak maaşda indirmeyecek gibi sabri de hakeza umut jem donk filan bunlar gider zaten olcanla ilgili hiç haber yok kazık çakıcak heralde bize evlad da değil yaw

anadolu'dan topcu alınmasını bende pek istemiom. tabi avrupa düzeyi adamlar var ise (bakambu gibi) kapılmalı.

attamah'ı tanımıyom. ersun istiyormus. dedim siz izlediniz mi :)

aminu icin olumlu referanslar var.

+eren-kweuke-n'diaye.

anadolu'da su an bizde is yapacak adamlar bunlar olabilir.

avrupa'dan; b.arfa-i.gueye-skertel-caceres-d.wiel-niasse icin saldırmak lazım.

Bu sene Linnes ile devam edecegiz gibi. Tam randimanli izleyelim beğenmezsek gönderebiliriz. Leş bir takimin içine geldi ve ülke değiştirdi. Wiel maaşi yüzünden de olmaz sanirim. Skertel gelebilir. Cacares müzmin sakat değilse muslera için en iyisi olur. Gueye'yi biliyorum ama alici gözle izlemedim. Niasse 11'De dolu dolu oynar gibi gelmiyor. Biraz açik alan oyuncusu gibi. aminu'yu 1 defa izledim beğendim ama tam izlemek lazim. Bedava olsa alirdim ama yedeğimde de durabilir. Öyle 3-4 milyon euro verip asla almam.

Bu sene Linnes ile devam edecegiz gibi. Tam randimanli izleyelim beğenmezsek gönderebiliriz. Leş bir takimin içine geldi ve ülke değiştirdi. Wiel maaşi yüzünden de olmaz sanirim. Skertel gelebilir. Cacares müzmin sakat değilse muslera için en iyisi olur. Gueye'yi biliyorum ama alici gözle izlemedim. Niasse 11'De dolu dolu oynar gibi gelmiyor. Biraz açik alan oyuncusu gibi. aminu'yu 1 defa izledim beğendim ama tam izlemek lazim. Bedava olsa alirdim ama yedeğimde de durabilir. Öyle 3-4 milyon euro verip asla almam.

Aston Villadan İdrissa Gueye ve Leicester Cityden Ngolo Kante karşılaştırması

Maç Başına Top Kapma : 3,1-3,4
Maç Başına Başarılı Pas : 46-32
Maç Başına Başarılı Dribbling : 1,9-1,3
İkili Mücadele Kazanma : %60 - %56
Havadan Top Kapma : 0,9-1,1

Selçuk her şartta kalıcak maaşda indirmeyecek gibi sabri de hakeza umut jem donk filan bunlar gider zaten olcanla ilgili hiç haber yok kazık çakıcak heralde bize evlad da değil yaw

Balta'nin 1.250 milyon euro. Semih'in 1.500 milyon euro aldiği dönemdeyiz. Neymiş paramiz yokmuş. Bu paralari neye göre verdiniz. Olcan dombilisi 1.700 aliyor. Valla üstüne biraz verip bonservisiyle göndereceksin. Yönetimin iş ine. Zararin neresinden dönsen kardir.

Selçuk daha belini döndüremiyor. Hamle zaten yapamiyor. Valla 4 sene buna 3.5 4 milyon euro verilmez. birde üstüne 11'de oynuyor yan pas geri pas. temposuz bir oyuncu görüyorsun sahada. Sneijder var sahada zaten. arkasinda 2 dinamo olmasi lazim. Belin iyi degilse donda durmuyor g.tünde:D

Banega ve Nordveit ilaç olurdu ikiside bedavaya gitti

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren de rodagella da yedek için iyi as oyuncu iyi olmalı
Papis Cisse şuan en uygun aday bence

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarı izleyen var mı nasıl soru yahu :D Samsunda oynadığından beri takip ediyorum aralık 2014te serbest kaldığında bir tarafımı yırtmıştım nasıl mal bir scout ekibine sahibiz diye.

Bedava 20 yaş altı hayvan gibi bir oyuncuyu nasıl izlemez takip etmezler.

Osmanlıspor'un 1er yılarayla kadrosuna para ödemeden kattığı iki oyuncu olan lawal ve aminuyu alsak ne zararımız olurdu? hepi topu ikisine toplamda 1 milyon euro verirdin yılda ama olur mu sabri çok hızlı koşuyor yea sağ açık sol açık orta saha oynatalım takımda kalsın.

Transfer ekibi denilen şu scout ekibini kapının önüne koymak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt