Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiae Türkiye'ye 300 bin dolara geldi.
Fernandao Bursaspor'a neredeyse bedavaya geldi.

bulmasını bilene futbolcu çok.
Dünyada mental olarak Türk futbolcusu kadar gerizekalısını bulmak neredeyse imkansız çünkü. Malum tek gıda kaynağımız tahıl. Protein alamayınca haliyle salak kalıyoruz.
E fizik desen hepsi birer Aydemir Akbaş... İyi bir scoutingle net söylüyorum 5 milyon EU'ya Sneijder, Podolski ve Muslera'nın çevresine bomba gibi takım kurulur. Sadece Sinan Gümüş örneği yeterlidir. Bundan böyle uzun müddet Galatasaray'ın yolu bu olmalı.

Belki Sasiracaksin ama Yasinde almanya disiplini görmüs hemde Dortmunda :D :D ama beyin devamli eror veriyor , gerci ben artik yasinin sorununun karakteri oldugunu düsünüyorum , kendisi takim oyuncusu degil bencil ve bir an önce kendini gösterip milyonlari cebe indirmek istiyor o yüzdende ön plana cikmak icin egoist oynuyor..

Yasin tam bi sığır karakter sorunu olan biri o

bu rok'un iddiası doğrumu programda dün bağırıp duruyodu manu'nun sahibine satın kulübü diye galiba satın almak istiyormuş adam %51 hisseyi

Damiao boşa çıkmış birde Rodalegga veya ereni alsak süper olur

Altinordu daki Caglar'in gecenlerde cikan Freiburg haberi dogruymus, bugün resmi siteden gidecegini aciklamis Altinordu.

Her gencimizin hedefi bu olmali - Avrupa. Takim ayirt etmeden her türlü gelisim ve tecrübe adina Avrupa'ya yol almalilar.

Mesela Colak da aynisini yapsaydi simdi bambaska yerlerde olabilirdi. Freiburg Caglar icin cok ideal bir tercih, teknik direktör Christian Streich gencler ile calismaya bayilan bir adam zaten. Hayirli olsun umarim uzun vadede bizi Semih gibi Ersan gibi kazmalardan kurtarir milli takimda.

Son düzenleme:
N koulou yu bari alsak ched le ikisi güzel ikili oluşturabilir

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rasmus Elm
Junior Hoillet
Vilhena
Martin Harnik

Bu adamlar fln ucuza gelir ve hepsi şuankilerden iyi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüksek maliyetinden ötürü Falcao'yu veto eden Dursun Özbek forvet transferi için Hugo Rodallega'yı düşünüyor. [amkspor]

Donk - Rodallega takası?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Aboooooo

Ibra zu Manu
Morata zu Arsenal
Bony zu Paris
Rodriguez zu Chelsea
Götze zu Liverpool
Pogba zu City

Bu yazin manyak paralar dökülür yine

Kupayı alırsak Riekerink devam edecekmiş muhtemelen.

Seneye Sneijder'in tavsiyesiyle 1-2 Hollandalı daha bulur ilk 10 mücadelesi veririz.

Hıncal bey çok güzel bir yazı yazmış mutlaka okuyun

Takımı net özetliyor

İsmail gündemimizde yok mu

Kargaların artıkları gündemimizdeymiş. Ne diyeyim artık bende bilemedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt