Gökay Akpınar @gokayakpinar Buda Galatasaray U10 Takımımızın Fransa turnuvasından. 2006 Doğumlu Efe Akman ve Fransız ekibinden bir kardeşimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük risk![]()
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
ayhanın oğlu,babası sanki babayiğit bi adamdı,oğlu ne olsun?ama yine de haklı gökay abi.Gökay Akpınar @gokayakpinar Buda Galatasaray U10 Takımımızın Fransa turnuvasından. 2006 Doğumlu Efe Akman ve Fransız ekibinden bir kardeşimiz.
![]()
Hüzünlendim birden 2003 deki o çaresizliklerim bire birler deki çamura düşüşlerim aklıma geldi.ayhanın oğlu,babası sanki babayiğit bi adamdı,oğlu ne olsun?ama yine de haklı gökay abi.
Dortmund için mi oyuncu için mi?Büyük risk
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
İki taraf içinde. Çocuk 18 maça çıkti 11 gol attı diye medya yeni gol makinesi ilan etti. Tamam iyi topçu olacak gibi ama erken gitti bence. 15+37 milyon euro(bonus) neye göre veriliyor anlamıyorum.Dortmund için mi oyuncu için mi?
Bize Ujfa tarzi stoper lazim, yanina da Denayer. Muazzam ikili olur. Brainstorm yapin kim olabilir bu stoper.
Gökay Akpınar @gokayakpinar Buda Galatasaray U10 Takımımızın Fransa turnuvasından. 2006 Doğumlu Efe Akman ve Fransız ekibinden bir kardeşimiz.
![]()
:kiss:
Gecmis olsun Gomeze de tiner vermeye baslamislar
Radyospor @radyosporcom Vor 2 Minuten
Mario Gomez: "Türkiye'ye gelmeden önce Beşiktaş'ın bu kadar büyük bir kulüp olduğunu bilmiyordum. Almanya'daki Bayern Münih gibi."
![]()
Muslera
Linnes koray transfer carole
Transfer transfer
Podolski sneijder Bruma
Transfer
Durum aynen bu 4 transfer lazım stoper skrtel orta sahaya Veloso ndiaye forvete torres rodallega güral
Guess who got laid those night.![]()
Boşuna Zenci istemiyoruz.Gökay Akpınar @gokayakpinar Buda Galatasaray U10 Takımımızın Fransa turnuvasından. 2006 Doğumlu Efe Akman ve Fransız ekibinden bir kardeşimiz.
![]()