Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.100
- 10.883
- 2.838
parayı boşversin akhisar, donk + umut + olcan=rodallega
cihat hocam takımı seneye ilk 3e oynatır bu takasla
cihat hocam takımı seneye ilk 3e oynatır bu takasla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodallega golü koklayan bir adam. Kendine boş kaleye gol atma pozisyonunu kendisi oluşturuyor. Koşularıyla, pozisyon takibi ve sahadaki pozisyon bilgisiyle.
Bize de böyle bir adam lazım. Hele hele Donk + €1m'ya her türlü fitim ben.
Hugo Rodallega - Akhisarspor 215/216 [Goals,Skills,Assist]ScouTR - YouTube
Görüşülene saygı duyuyorum lakin 30 üstü Adam alınacaksa daha iyi birinin alınması daha iyi olur . Böyle güvensiz bir isim olmasın artık forvette, sen de çok iyi biliyorsun ki 3 gol kaçırınca çöp listesine girecek. Ben sönmüş yıldız alınsın da demiyorum ama eğer 30 alacaksan daha kaliteli çok Adam alırsın. Ha sen Mutlu olacaksan zaten dursun bir işe yaramıyor bari seni Mutlu etsin.
Beni mutlu edip etmemesi önemli değill r'taş. Yeter ki takıma faydalı olsun
Bu yönetim bundan fazlasını alamaz. O yüzden Donk karşılığında alınması harikulade olur diyorum. Beklentilerimi minimuma indirdim ben.
Rodagella anadolu çöpü diyenlere bu adam 3 4 yıl önce totthenam a gidiyordu 15 milyon civarlarına duyurulurRodallega golü koklayan bir adam. Kendine boş kaleye gol atma pozisyonunu kendisi oluşturuyor. Koşularıyla, pozisyon takibi ve sahadaki pozisyon bilgisiyle.
Bize de böyle bir adam lazım. Hele hele Donk + €1m'ya her türlü fitim ben.
Hugo Rodallega - Akhisarspor 215/216 [Goals,Skills,Assist]ScouTR - YouTube
West Brom, Sessegnon ve Anichebe yi serbest birakti.
Rodagella anadolu çöpü diyenlere bu adam 3 4 yıl önce totthenam a gidiyordu 15 milyon civarlarına duyurulur
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pearson gelmesin ama, Di Matteo daha iyi olur; umarim bk gibi yönetilmez kulüp, yoksa Leeds gibi oluruz