Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
parayı boşversin akhisar, donk + umut + olcan=rodallega

cihat hocam takımı seneye ilk 3e oynatır bu takasla

Rodallega golü koklayan bir adam. Kendine boş kaleye gol atma pozisyonunu kendisi oluşturuyor. Koşularıyla, pozisyon takibi ve sahadaki pozisyon bilgisiyle.

Bize de böyle bir adam lazım. Hele hele Donk + €1m'ya her türlü fitim ben.

Hugo Rodallega - Akhisarspor 215/216 [Goals,Skills,Assist]ScouTR - YouTube

Görüşülene saygı duyuyorum lakin 30 üstü Adam alınacaksa daha iyi birinin alınması daha iyi olur . Böyle güvensiz bir isim olmasın artık forvette, sen de çok iyi biliyorsun ki 3 gol kaçırınca çöp listesine girecek. Ben sönmüş yıldız alınsın da demiyorum ama eğer 30 alacaksan daha kaliteli çok Adam alırsın. Ha sen Mutlu olacaksan zaten dursun bir işe yaramıyor bari seni Mutlu etsin.

Görüşülene saygı duyuyorum lakin 30 üstü Adam alınacaksa daha iyi birinin alınması daha iyi olur . Böyle güvensiz bir isim olmasın artık forvette, sen de çok iyi biliyorsun ki 3 gol kaçırınca çöp listesine girecek. Ben sönmüş yıldız alınsın da demiyorum ama eğer 30 alacaksan daha kaliteli çok Adam alırsın. Ha sen Mutlu olacaksan zaten dursun bir işe yaramıyor bari seni Mutlu etsin.

Beni mutlu edip etmemesi önemli değill r'taş. Yeter ki takıma faydalı olsun :)

Bu yönetim bundan fazlasını alamaz. O yüzden Donk karşılığında alınması harikulade olur diyorum. Beklentilerimi minimuma indirdim ben.

Beni mutlu edip etmemesi önemli değill r'taş. Yeter ki takıma faydalı olsun :)

Bu yönetim bundan fazlasını alamaz. O yüzden Donk karşılığında alınması harikulade olur diyorum. Beklentilerimi minimuma indirdim ben.

Minimum olduğunun farkındayım ki bu senin suçun değil , sana böyle düşündürebilesin suçu. Bu rodegalla , fernandao ve Donk transfer sürecine çok benziyor ama bilmiyorum. Zaten alırlarsa da umrumda değil, seneye 4. Oluruz zaten ha rodegalla ha da alipinho farketmez benim için .

Rodallega golü koklayan bir adam. Kendine boş kaleye gol atma pozisyonunu kendisi oluşturuyor. Koşularıyla, pozisyon takibi ve sahadaki pozisyon bilgisiyle.

Bize de böyle bir adam lazım. Hele hele Donk + €1m'ya her türlü fitim ben.

Hugo Rodallega - Akhisarspor 215/216 [Goals,Skills,Assist]ScouTR - YouTube
Rodagella anadolu çöpü diyenlere bu adam 3 4 yıl önce totthenam a gidiyordu 15 milyon civarlarına duyurulur

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodellega yedek forvet falan olmaz. Rodellegayı 1. Forvet olarak alır dursun. Yedeğide umut ve emregüral. Seneyede böyle idare edicez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 stoper
2 orta saha
1 kanat
2 forvet

Ivanovic Denayer
Gueye Ndiaye
Ljajic
Toivonen Rodagella

İyi olurdu

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodallega efsane olur. Ligden alinabilecek 2 forvet var, Rodallega ve Eren. Ikisinide cok begeniyorum.

Muslera/Alperen/İsmail Çipe
Linnes/Sabri
Telles/Carole
Denayer/Koray/Hakan
Transfer/Semih
Transfer/Transfer
Selçuk/Dzemaili/
Sneijder/Emre Çolak
Bruma/Engin Bekdemir
Sinan Gümüş/Emrah Başsan
Transfer/Rodallega/Emre Güral

Transfer yazan yerlere yabancı oyuncu alınacağını varsayarsak 13 yabancı oluyor düşünün 2si ilk 18 dışı kalacak

İsmi geçen isimlerle oluşan kadro;

Muslera

Linnes - Chedjou - Skrtel - Carole

Topal

Sinan - Selçuk - Sneijder - Podolski

Rodallega
​

Mehmet Topal gelirse adam gibi yanina birisini bulalim. Selcuk - Topal, Souza - Topaldan daha berbat olur. Selcuk indirip yapip 2019'ye kadar uzatsin ve yedeklerde surunsun isterse, ama indirim sart 3.3m nedir yav

West Brom, Sessegnon ve Anichebe yi serbest birakti.

Fatih hocanın son açıklamalarından sonra teknik direktör kararında turnuvanın sonunun beklenmesinin ideal olduğu ortaya çıkmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt