Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodellega yedek forvet falan olmaz. Rodellegayı 1. Forvet olarak alır dursun. Yedeğide umut ve emregüral. Seneyede böyle idare edicez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rodellega-emre güral ikilisinede razıyım. yeterki umut gitsin.

+volkan pala'da ii bir kamo dönemi ile seneye yeterli seviyeye gelecektir.

tabi benim beklentim 4-4-2'ye gecersek (sneijder satılrısa)

eren-niasse-rodellega 3'lüsü alınsın 1'i yedek 2'si oynasın.

Yok ya dursun milletin dengesini bozdu ya da millet kafayı yemiş. Bütün oyuncuları bu dandik ligden dolduruyorlar ve bunu daha yeni ağzımızın yandığını göre göre. Bu dursun gidene kadar en iyisi şu nöbete de girmemek . İnsanın hayat enerjisini alıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gidenler; donk, koray, denayer, olcan, umut, jose, hamit

Gelenler; dzemali, telles, bruma, rodellega, STOPER, ORTASAHA, FORVET

Gelecek oyuncular zaten var, yani bize 3 tane nokta transfer gerekiyor. Ha bu yönetim bunu becerebilirmi? Hayır tabiki. Gidip 10 tane ucuz çöp transfer yapıp gelirler. Ayrıca podolski giderse bir transfer daha yapmak gerekir.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok ya dursun milletin dengesini bozdu ya da millet kafayı yemiş. Bütün oyuncuları bu dandik ligden dolduruyorlar ve bunu daha yeni ağzımızın yandığını göre göre. Bu dursun gidene kadar en iyisi şu nöbete de girmemek . İnsanın hayat enerjisini alıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

avrupa yıldızı mı alacan? avrupa'da yoksun kim gelir sana?

avrupa yıldızı mı alacan? avrupa'da yoksun kim gelir sana?

İlla Türk yıldız liginden olması lazım değil. Hem Avrupa'ya gittik diyelim, gideceğimiz yer de uefa idi . Oo hemen gelelim uefa kupasına demez kimse, cl kupası dışında futbolcu çok değer vermez. Zaten sen Konyaspor değilsin Galatasaraysın Ada'm bilmese dahi cv'ye açar bakar bu Nasıl bir kulüp . Bir de değerini verdin mü gelir . Kimse Van Persia gibi adamları istemiyor zaten , gerçi ben dursundan hiçbir şey istemiyorum da eğer alacaksa da gitsin Ada'm gibi araştırıp adamlar alsın.

İlla Türk yıldız liginden olması lazım değil. Hem Avrupa'ya gittik diyelim, gideceğimiz yer de uefa idi . Oo hemen gelelim uefa kupasına demez kimse, cl kupası dışında futbolcu çok değer vermez. Zaten sen Konyaspor değilsin Galatasaraysın Ada'm bilmese dahi cv'ye açar bakar bu Nasıl bir kulüp . Bir de değerini verdin mü gelir . Kimse Van Persia gibi adamları istemiyor zaten , gerçi ben dursundan hiçbir şey istemiyorum da eğer alacaksa da gitsin Ada'm gibi araştırıp adamlar alsın.

sağlam bir scout ekibimiz olsa git avrupa piyasasından tanınmayan ama gelecekte patlama yapacak yıldız adayları al diyecemde ama dedigim gibi kim bulacak??

eren ile rodellega vasat adamlar degil renktaş. ikiside süper lig şartlarında bize üst seviye katkı verebilecek ve rakip savunmaların ezberini bozacak santraforlar.

birde beleşe m.topal ile osmanlı'dan aminu'nun alınmasını isterim. büyük potansiyel..

avrupa'dan niasse kiralanabilir.

+skertel-caceres

sağlam bir scout ekibimiz olsa git avrupa piyasasından tanınmayan ama gelecekte patlama yapacak yıldız adayları al diyecemde ama dedigim gibi kim bulacak??

eren ile rodellega vasat adamlar degil renktaş. ikiside süper lig şartlarında bize üst seviye katkı verebilecek ve rakip savunmaların ezberini bozacak santraforlar.

birde beleşe m.topal ile osmanlı'dan aminu'nun alınmasını isterim. büyük potansiyel..

avrupa'dan niasse kiralanabilir.

+skertel-caceres

Çok zıt düşüncelerimiz var hem de çok. Yine de saygı duyuyorum düşüncelerine kardeşim :)

Ft iyi hoca ama gelmesini istemiyorum evlat sevicilerin atası gibi bizim ligde nr zaman yükselişe geçsek bıraktı gitti zaten o yüzden gelmesin yabancı genç bi hoca gelsin

Ali Dürüst: Galatasaray bu sene Avrupa'ya gidebilir. Ya 5. bitireceğiz ligi ya da Türkiye Kupasını alacağız. CAS'tan çok umutluyuz.

• fatih terim de GS gidebilir gibi bişey dedi.olay ne lan

Ali Dürüst niye böyle bir açıklama yaptı ki tffde calismiyor mu kendileri

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ft iyi hoca ama gelmesini istemiyorum evlat sevicilerin atası gibi bizim ligde nr zaman yükselişe geçsek bıraktı gitti zaten o yüzden gelmesin yabancı genç bi hoca gelsin

Evlat sevici atası olsaydı neden Eboue Dany Bruma Drogba gibi topçuları aldırdı diye sorar insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt