Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo 2019 a kadar uzatti Inter de

seneye Pione Sisto-Bruma-Sinan kanat rotasyonumuz olsa ligi hoplatsalar

Eichin Bremen de görevden alinmis bize Manager olmasini isterim ...Gladbach Bremen altyapisi var(yönetici olarak) bence bizde is yapar Bundesliga franza dan yetenekli bi kac oyuncu alsin alman TD getirsin yeter

Emre Mor - YouTube

Devre arasinda scout ekibinin israri'ni simdi anliyorum. Harika bir oyuncu, inanilmaz yetenekli. 18 yasinda olmasina ragmen harika isler yapiyor. Iyi bir teknik direktorle, devamli oynadiginda iyi yerlere geleceginden hic suphem yok. Avrupa'da yetisen turk oyuncularda herzaman teknik var, ornek: Gokhan Töre, Sinan Gümüs, Emre Mor, Kerim Frei, nedense 80 milyonluk guzel ulkemde hic teknigi iyi olan oyuncu yok, Arda haric tabi ki. Mesala altinordu'nun antreman sistemlerini begendim, avrupa'ya ozenmisler, turkiyede sadece fizik ve kondisyon'u onemsiyorlar galiba, fizik ve kondisyon'u herzaman toparlarsin, ilk once teknik lazim abi teknik. Salih Ucan fena degil ama oda mesala Roma'da sans bulamadi.

fatih hoca dönerse emreyi getirir

Bu adi dursunun hayal sattığını size söyledim . Dinazor Cengiz midir nedir , açıklama yapmış . Seneye Muhtemelen küçülmeye gideceğiz , snejder muslerayı satabiliriz ve taraftar istiyor diye oyuncularımızı silemeyiz haddini bilsinler demiş. Bit yavrusu herif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cengiz Özyalçın seneye küçülmeye gideceğiz yönünde açıklama mı yaptı ?

Cengiz Özyalçın seneye küçülmeye gideceğiz yönünde açıklama mı yaptı ?
Twitter da gördüm.
Cengiz Özyalçın:Seneye muhtemelen küçülmeye gideceğiz. Teklifler iyi olursa Muslera ve Sneijder'i satmayı düşünebiliriz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TONNY VILHENA

Kesinlikle takıma kazandırmamız lazım olan futbolcu, modern bir orta-saha istediğimiz dinamizmi getirebilecek oyuncu orta alana
hollanda eğitimi almış farklı yaş gruplarında sürekli milli formayı giyen aklını kulanmasını bilen oyuncu
takımı ileri müthiş çıkırıyor pasları dört dörtlük
uzaktan adete füzeleri var birazda defansif yönünü geliştirirse kimse tutamaz TONNY VILHENA yı
4.5 milyon piyasa değeri elimizi çabuk tutup labilir selçuk'da elden çıkarılırsa mükemmel olur
ve en önemlisi sözleşmesi bitiyor bu sezon sonu-Solak Seedorf lakabı var oyuncunun
TONNY VILHENA olmazsada BADOU NDİAYE kesinlikle takıma kazandırılmalı

Twitter da gördüm.
Cengiz Özyalçın:Seneye muhtemelen küçülmeye gideceğiz. Teklifler iyi olursa Muslera ve Sneijder'i satmayı düşünebiliriz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolpa olabilir değilse bu gece istifasını almayan camia kepenkleri kapatsın.

Cengize'de Dursuna'da ana avrat gireceğim görsün bakalım büyük mü küçük mü

Sanırım troll hesaplarmış . Cengiz gibi bir adam olunca Böyle açıklama bile doğru kabul edilebiliyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt