Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Mor - YouTube
Devre arasinda scout ekibinin israri'ni simdi anliyorum. Harika bir oyuncu, inanilmaz yetenekli. 18 yasinda olmasina ragmen harika isler yapiyor. Iyi bir teknik direktorle, devamli oynadiginda iyi yerlere geleceginden hic suphem yok. Avrupa'da yetisen turk oyuncularda herzaman teknik var, ornek: Gokhan Töre, Sinan Gümüs, Emre Mor, Kerim Frei, nedense 80 milyonluk guzel ulkemde hic teknigi iyi olan oyuncu yok, Arda haric tabi ki. Mesala altinordu'nun antreman sistemlerini begendim, avrupa'ya ozenmisler, turkiyede sadece fizik ve kondisyon'u onemsiyorlar galiba, fizik ve kondisyon'u herzaman toparlarsin, ilk once teknik lazim abi teknik. Salih Ucan fena degil ama oda mesala Roma'da sans bulamadi.

Twitter da gördüm.Cengiz Özyalçın seneye küçülmeye gideceğiz yönünde açıklama mı yaptı ?
Twitter da gördüm.
Cengiz Özyalçın:Seneye muhtemelen küçülmeye gideceğiz. Teklifler iyi olursa Muslera ve Sneijder'i satmayı düşünebiliriz.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta sahaya selcugun yanina west bromdan sandro nasil olur arkadaslar ?
Beşiktaş şampiyonluk kutlamasında Galatasaray marşını çaldı - YouTube
[h=1]Beşiktaş şampiyonluk kutlamasında Galatasaray marşını çaldı[/h]
Beşiktaş şampiyonluk kutlamasında Galatasaray marşını çaldı - YouTube
[h=1]Beşiktaş şampiyonluk kutlamasında Galatasaray marşını çaldı[/h]
lig bitti oğlum gelin lan