Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ikisi katki saglar.

Roda FW'de, Aatif 2 kanatta görev alan bir topçu.

Ha illa seçim yapmak zorunda olursak Roda çünkü takimda dogru dürüst forvet yok.

roda yı takasla alacaksak ya da fazla para vermeden alacaksak tamam
ama fazla para verilecekse yurtdışından forvet getirelim ve şeyşuyu alalım derim

1447881_Galatasaray_SK.jpg

Kiralık seçeneği mutlaka kullanılmalı Denayer'i de 1 sezon daha kiralasınlar. Beynini kullanan bir yönetim ve teknik heyetle 3-4 tane uygun şartlarda kiralık oyuncu alınabilir. Dursun'da beyin yok orası ayrı.

Kiralık seçeneği mutlaka kullanılmalı Denayer'i de 1 sezon daha kiralasınlar. Beynini kullanan bir yönetim ve teknik heyetle 3-4 tane uygun şartlarda kiralık oyuncu alınabilir. Dursun'da beyin yok orası ayrı.
Real madridden lucas vazquez i çok beğeniyorum ben zaten taraftar da istemiyor opsiyonlu kiralamalıyız bence

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupayı alamazsak iki sene avrupada yokuz bu durumda isimli oyuncular gelmez bence ligten ve avruapdan sözleşmesi biten oyunculara yönelmeliyiz.

Forvete: Eren Derdiyok ( Donk+ Tarık Çamdal ) + Damiao ( Boşta ) + Rodolegga ( Umut Bulut + Furkan Özçal Bir Miktar Para )

Forvet Arkasına : Oscar Scarione ( Bu sezon 13 golü var ligi tanıyor ve Sözleşmesi bitti )

Orta Sahaya : Mehmet Topal + Velaso ( Sözleşmeleri bitti )

Defans : Cacares + Diabate ( Sözleşmeleri bitti )

Sağ Bek : Linnesin arkasında duracak Carole gibi ucuz faydalı genç biri alınabilir.

Topal gelmez boşa yazmayın fenerle anlaştı

Onun parasına zenci adı duyulmadık 2 tane adam alırız birisi tutar illa

Ve bence jose de satılmamalı bir şans verilmeli

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes yine bütün takımı elde tutmuşta oyuncu satma zorunluluğumuz var çünkü kasada para yok gitme şansı yüksek oyuncular chedjou telles bruma bence çünkü hala piyasası var bu oyuncuların

topal dün akşam beykandan yediği çalımdan sonra bir süre kendine bile gelemez bırakın bize gelmesini :D

umut bulutu toulouseye geri versek almazlar mı

son anda ligde kalmışlar

olm isim ver. Öyle ''git x ligden oyuncu al'' demekle olmuyor bu iş

ayrica takimdaki kaziklardan böylece kurtulmuş oluruz.

30 yaşinda adam dolu bizde. Sivas mal mi senin çöplerine senin verdiğin maaşi versin. Üstüne para vermen lazim. EE ozaman gidersin genç oyuncuya yönelirsin. Fransa 2. liginden Mousset sisokko gibi bir çok adamlar var. Sane vardi 3 sene önce Metz maçina denk gelmiştim. Onu Şalzburg almişti. Şimdi ingiltereye gitti. Yani diyorum potansiyelli oyuncu al en azindan elinden öyle böyle çikartabilirsin. Benim isim vermeme gerek yok. Bizim scout yapacak bu işi.:hat:

30 yaşinda adam dolu bizde. Sivas mal mi senin çöplerine senin verdiğin maaşi versin. Üstüne para vermen lazim. EE ozaman gidersin genç oyuncuya yönelirsin. Fransa 2. liginden Mousset sisokko gibi bir çok adamlar var. Sane vardi 3 sene önce Metz maçina denk gelmiştim. Onu Şalzburg almişti. Şimdi ingiltereye gitti. Yani diyorum potansiyelli oyuncu al en azindan elinden öyle böyle çikartabilirsin. Benim isim vermeme gerek yok. Bizim scout yapacak bu işi.:hat:

adamlar küme düstü eldeki iyi topçulari neden kalsin ki

yasin olcan tarik eray furkan ontivero vs. vs. bir sürü topçu ile takas edebiliriz.

bu oyunculardan zararsiz bir sekilde ancak öyle kurtulabilirsin

Bizim scout yapacak bu işi.

Herşeyi ben yapamam. :hat:

Beyler surekli su ChL'de yildiz muhabbetini buluyorum facebookda olsun, twitterde olsun, genelde internetde Sampiyonlar ligin 8 yildizlarindan biri oldugunu soyleniyor.

Boyle bisey buldum internetde
34xp5hj.jpg

Yani dogrusu olan ne tam olarak

Ayrica

UEFA Champions League 1992- - Wikipedia, den frie encyklopaedi

Merak ettim, neden surekli boyle bisey var.

Son düzenleme:
Beyler surekli su ChL'de yildiz muhabbetini buluyorum facebookda olsun, twitterde olsun, genelde internetde Sampiyonlar ligin 8 yildizlarindan biri oldugunu soyleniyor.

Boyle bisey buldum internetde
34xp5hj.jpg

Yani dogrusu olan ne tam olarak

Ayrica

UEFA Champions League 1992- - Wikipedia, den frie encyklopaedi

Merak ettim, neden surekli boyle bisey var.

ilk cl adıyla düzenlenen turnuvaya katılmadık o doğru ama uefa turnuvaya katılanları yıldızlarla semboilze etmeye 2. sezondan itibaren başladıysa o ilk yıldızlardan biri bizizdir :D

benim de aklıma gelmişti bu soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt