- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Leverkusen Volland i almis.
Harikulade bir transfer.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leverkusen Volland i almis.
şeyşu mu rodallega mı?
Ikisi katki saglar.
Roda FW'de, Aatif 2 kanatta görev alan bir topçu.
Ha illa seçim yapmak zorunda olursak Roda çünkü takimda dogru dürüst forvet yok.
şeyşu mu rodallega mı?
Real madridden lucas vazquez i çok beğeniyorum ben zaten taraftar da istemiyor opsiyonlu kiralamalıyız benceKiralık seçeneği mutlaka kullanılmalı Denayer'i de 1 sezon daha kiralasınlar. Beynini kullanan bir yönetim ve teknik heyetle 3-4 tane uygun şartlarda kiralık oyuncu alınabilir. Dursun'da beyin yok orası ayrı.
Sa
Yasini şutlayıp Aatifi satın almak lazım
Sa
Yasini şutlayıp Aatifi satın almak lazım
Ulan Şükrü senle Can Uz'a transfer önerisini yasakliyorum. Git onun yerine ucuza fransa 2. liginde oyuncu al.
olm isim ver. Öyle ''git x ligden oyuncu al'' demekle olmuyor bu iş
ayrica takimdaki kaziklardan böylece kurtulmuş oluruz.

30 yaşinda adam dolu bizde. Sivas mal mi senin çöplerine senin verdiğin maaşi versin. Üstüne para vermen lazim. EE ozaman gidersin genç oyuncuya yönelirsin. Fransa 2. liginden Mousset sisokko gibi bir çok adamlar var. Sane vardi 3 sene önce Metz maçina denk gelmiştim. Onu Şalzburg almişti. Şimdi ingiltereye gitti. Yani diyorum potansiyelli oyuncu al en azindan elinden öyle böyle çikartabilirsin. Benim isim vermeme gerek yok. Bizim scout yapacak bu işi.![]()
Bizim scout yapacak bu işi.

umut bulutu toulouseye geri versek almazlar mı
son anda ligde kalmışlar
Beyler surekli su ChL'de yildiz muhabbetini buluyorum facebookda olsun, twitterde olsun, genelde internetde Sampiyonlar ligin 8 yildizlarindan biri oldugunu soyleniyor.
Boyle bisey buldum internetde![]()
Yani dogrusu olan ne tam olarak
Ayrica
UEFA Champions League 1992- - Wikipedia, den frie encyklopaedi
Merak ettim, neden surekli boyle bisey var.