Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazık dedigin topçular bu takimda iş yapabilecek topçular.

Çöp oyuncularin büyük bölümünde zarar yapacagina göre, takasda kullan. Daha az zarar yapmiş olursun + takim faydali topçular kazandirmiş olursun. Win-win

Amrabat geldiğindede hepimiz iş yapar şöyle böyle diyorduk hiç dediğimiz gibi olmadı,Dany geldiğindede top göstermez diyorduk alakası yoktu. Donk geldiğinde Melonun boşluğunu dolduracaktı. Y

Ereni küçümsememek lazım 1.forvet olabilir bize gelirse avrupada yokuz zaten yedek forvette scout transferi olmalı

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avrupa'da olmayan bir takıma takdir edersiniz ki dzeko bile gelmez. daha üst düzeylerini zaten saymıyorum.

scout ekibi giderde ileride avrupa yıldızı olabilecek bir st keşfederse getirsin ama hangi scout'lar ile sorusunuda sormak lazım..

avrupa'da olmayan bir takıma takdir edersiniz ki dzeko bile gelmez. daha üst düzeylerini zaten saymıyorum.

scout ekibi giderde ileride avrupa yıldızı olabilecek bir st keşfederse getirsin ama hangi scout'lar ile sorusunuda sormak lazım..
bencede forvete dzeko gibi adam lazım ama gerçekçi olmak gerek. Umut seneye gidecek mi oda muamma rodallegayi alır başkada forvet almaz bunlar

imkansızsa mecbur eren'i alacan abi.

bu yönetim ile eren-rodellega-aminu-n'diaye gibi adamlara yok dememek lazım.

işin pote-muriqi tarafıda var..

Şimdiye kadar hep böle oldu hepside çöp kontenjanına girdi. Ndiaye aminu falan osmanlıda buldukları boş alanı bizde bulamazlar. Dripling oyuncusu bunlar. Ereni 2 stoper markajlayacak. Aynı şekilde rodallegayıda

Doumbiayı kirala işte opsiyonla. Yanınada al Adebayoru iyi bi antreman yaptır keyfine bak abi ne Ereni Rodallegası

Şimdiye kadar hep böle oldu hepside çöp kontenjanına girdi. Ndiaye aminu falan osmanlıda buldukları boş alanı bizde bulamazlar. Dripling oyuncusu bunlar. Ereni 2 stoper markajlayacak. Aynı şekilde rodallegayıda

eren veya rodellega rakip savunmayı üstüne cekip arkasındaki ekibe bosluklar acacak.

eren-podolski cift santrafor oynasa birini tutarsın diğeride boslukları kullanıp çakar(podolski)

aminu gayet atletik bir kanat. yüksek tempoya sahip.

n'diaye 2-3 m euro arası bir bonservise alınabilirse yedekte dursun aksi halde isteem.

eren veya rodellega rakip savunmayı üstüne cekip arkasındaki ekibe bosluklar acacak.

eren-podolski cift santrafor oynasa birini tutarsın diğeride boslukları kullanıp çakar(podolski)

4-4-2'yede zaten karşıyım. Anlaşamayacaz seninle bu konuda kardeşim :) Yinede Saygı duyuyorum görüşlerine inşallah toparlanırız

4-4-2'yede zaten karşıyım. Anlaşamayacaz seninle bu konuda kardeşim :) Yinede Saygı duyuyorum görüşlerine inşallah toparlanırız

neden karsısın onuda anlatsan?

4-2-3-1'de sinan-sneijder-podolski ile direncsiz kalırız dedim mesela.

podolski'den max. verimi 4-4-2'nin 2.santraforu olarak alırız. hemde takım geri dönüslerde sıkıntı yaşamamıs olur.

ben sisteminde falan degilim. takım en direncli futbolu nasıl oynar? onun hesabındayım :)

neden karsısın onuda anlatsan?

4-2-3-1'de sinan-sneijder-podolski ile direncsiz kalırız dedim mesela.

podolski'den max. verimi 4-4-2'nin 2.santraforu olarak alırız. hemde takım geri dönüslerde sıkıntı yaşamamıs olur.

ben sisteminde falan degilim. takım en direncli futbolu nasıl oynar? onun hesabındayım :)

Takımda 10 numara şart bana göre. Dolayısıyla forvet arkalı sistem. 4-2-3-1 en şahane sistemdir. Golcü kanatların pivot top tutan alan açan santraforun ve arkada 2 tane insan yiyen ön liberon oldu mu beklerininde defansif özelliği iyi oldu mu stoperlerinde geriden oyun kurarsa şahane bi takım olursun. Bu dediklerimden sadece 3 kişi eksik onuda diğer konuda belirtmiştim.

Takımda 10 numara şart bana göre. Dolayısıyla forvet arkalı sistem. 4-2-3-1 en şahane sistemdir. Golcü kanatların pivot top tutan alan açan santraforun ve arkada 2 tane insan yiyen ön liberon oldu mu beklerininde defansif özelliği iyi oldu mu stoperlerinde geriden oyun kurarsa şahane bi takım olursun. Bu dediklerimden sadece 3 kişi eksik onuda diğer konuda belirtmiştim.

abi iyide 4-4-2 neden sana göre kötü bir sistem?

en dirençli topu 4-2-3-1'de oynucaksak benim icin en ii sistem 4-2-3-1'dir ama olmuyor. 11-12'deki direncin üzerine cıkamadık, sürekli düşüş icindeyiz.

Burak'ı Çin'e iteleyen dursun çapsızından Selçuk ve Donk içinde aynı hamleyi bekliyorum.
İkisinden 10-12m bonservis elde edilebilir.

Lucescu bu yönetime evet derse kendisini bitirir az beklesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt