Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat geldiğindede hepimiz iş yapar şöyle böyle diyorduk hiç dediğimiz gibi olmadı,Dany geldiğindede top göstermez diyorduk alakası yoktu. Donk geldiğinde Melonun boşluğunu dolduracaktı. Y

Ne alaka

Ben ne diyorum sen ne diyorsun

Eren ve Roda bu forvet fakiri olan takımda fazlasıyla iş yapabilecek topçular. Ayrıca dediğim gibi elindeki kazıklardan kurtulmanın en doğru yolu bu. Sözleşmesini fesh edersen zarar edeceğine takas kullan.

Saydığın oyuncular takas ile alındı mı

Donk Melo'nun boşluğunu dolduracağını kim demiş btw

Ne alaka

Ben ne diyorum sen ne diyorsun

Eren ve Roda bu forvet fakiri olan takımda fazlasıyla iş yapabilecek topçular. Ayrıca dediğim gibi elindeki kazıklardan kurtulmanın en doğru yolu bu. Sözleşmesini fesh edersen zarar edeceğine takas kullan.

Saydığın oyuncular takas ile alındı mı

Donk Melo'nun boşluğunu dolduracağını kim demiş btw

Bak diyosun ya eldeki forvetlerden daha çok iş yapar diye aynı sözler Donk transferindede geçerliydi. Kim gelirse gelsin eldeki ön liberolardan daha kötü olmaz mantığındaydık. Ama oluyor işte yeterli olmuyor.

Kötü takım degiliz bu takım forvetsiz 69 gol atmış demekki hucumda bir etkinlik var ama oyunun defansif kısmını oynayamamışız bu problem iyi bir td ile ve transferle çözülür yeterki futbol aklı olsun yönetimde bu yok maalesef

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O pivot tam olarak Adebayor işte. Çok rahat diriltiriz 2 sene verim alırız

aga sen isme göre değerlendirme yapıyorsun.

kağıt üzerinde.

..sinan...sneijder...podolski...

.......adebayor/doumbia...

isim olarak lig tarihinin en ii hücum hatlarından biri olur, buna tek laf etmem ama geri dönüşlerde duman olursun.

ön libero ve bekler 2 kisilik top oynayacak degil ya.

aga sen isme göre değerlendirme yapıyorsun.

kağıt üzerinde.

..sinan...sneijder...podolski...

.......adebayor/doumbia...

isim olarak lig tarihinin en ii hücum hatlarından biri olur, buna tek laf etmem ama geri dönüşlerde duman olursun.

ön libero ve bekler 2 kisilik top oynayacak degil ya.

Abi 2 sene yoksun zaten avrupada. Adam akıllı 2 ön libero 1 stoper götürür seni bizim ligde hücumun iyiyse şampiyonsun. 2 sene sonra Avrupaya gittiğinde yaş itibarıyla zaten Sneijder-Podolski-Adebayor kalmaz. Belki bi Sneijder kalır

Bak diyosun ya eldeki forvetlerden daha çok iş yapar diye aynı sözler Donk transferindede geçerliydi. Kim gelirse gelsin eldeki ön liberolardan daha kötü olmaz mantığındaydık. Ama oluyor işte yeterli olmuyor.

Donk Bejekeye attığı gol için abartılmış bir elemandı. Eren sakat olmayınca ne kadar iyi oynadığını gördük Rodanin yaptıkları ortada.

Ben bu oyunculara para öde demiyorum. Elindeki işe yaramayan topçulardan kurtulup al diyorum.

Donk için para ödedik

Abi 2 sene yoksun zaten avrupada. Adam akıllı 2 ön libero 1 stoper götürür seni bizim ligde hücumun iyiyse şampiyonsun. 2 sene sonra Avrupaya gittiğinde yaş itibarıyla zaten Sneijder-Podolski-Adebayor kalmaz. Belki bi Sneijder kalır

ne ise aga.

yalnız adebayor falan yapma ne olur :)

adebayor hicbir sorunu cözemez.

Sanches flores ile ilgili haberler çıkıyor bence lucecuyu beklemeden hemen imzalayalım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hâlâ yerli ve ligimizin süperstarlarının peşinde koşan bir taraftar kitlemiz olduğu sürece zaten bu takımdan en hafif tabir ile hiç bir bok olmaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son 18 sezonda defans hattımızın, atılan gollerin %30'undan fazlasına etki ettiği 4 sezonda da ilk 2'ye giremedik.
Defans hattımız bu sezon, ligde yaptığı asist sayısı bakımından son 18 yılın en iyi rakamına ulaştı.

Ci-LCMzWgAAzKHD.jpg

​
​
Dursun Özbek: "Daha yeni mali duruma hakim olduk. Seçim düşünmüyorum. Hiçbir hisseyi satmayacağım. Geçmişi incelemeye başladık." (Sabah)

2 sene geçti paşam. Bu hızla giderse 100 seneye mali yapıyı düzeltir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt