Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Bassan leş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren için Umut Yasin 2'lisini ve üstüne 3 milyon euro versen kabul edermisin![]()
Ya Eren kötü degil, ben gelmesin demiyorum ki zaten. Ama böyle adamlara da fazla para savurmanin manasi yok, yani Eren cok sakatlanan birisi.
Kasimpasa Umut'u istiyordu bizim gerizekalilar karsi cikmis. Ulan Umut'u isteyen birisini buluyorsun ama satmiyorsun bu nasil bir kafadir yahu.
Ben hepsini yabanci alirim normalde ama yerli forvette lazim oluyor. Eren'in uzun süreli sakatliği dişinda müzmin sakatliği var mi bilmiyorum.
Umut ile yasin 3 milyon euronun üstünde maaş aliyor zaten. Ben para verip yabanci almam bu ligden. Yerli oyuncu sana yabanci hakki taniyor yedeğinde. Eren için ölmüyorum ama mantikli olur diyorum. Donk denen hiyara sözleşmesi biterken 2.5 milyon euro verdiler. Şu çöpler gitsin istiyorum.
Aynen aga bende bu ligden yabanci bir oyuncuya para verilmesine karsiyim, git Avrupadan al arkadas niye hep göz önündeki heriflerle ugrasiyorsun.
Yerliler ayri konu, ama o isi de takas ile cözmek lazim oldugu kadariyla. Mesela kisin bence Umutu verip Donk yerine Ereni alabilirdik üstüne biraz da para verip. Donk'a 2,5 verecegimize Eren icin Umut + 2-3 verebilirdik yani.
Ne var Kibris da?