Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren için Umut Yasin 2'lisini ve üstüne 3 milyon euro versen kabul edermisin:D

Ya Eren kötü degil, ben gelmesin demiyorum ki zaten. Ama böyle adamlara da fazla para savurmanin manasi yok, yani Eren cok sakatlanan birisi.

Kasimpasa Umut'u istiyordu bizim gerizekalilar karsi cikmis. Ulan Umut'u isteyen birisini buluyorsun ama satmiyorsun bu nasil bir kafadir yahu.

Ci-dTyZWUAAkBiu.jpg
Ci-dVDMXEAQskjI.jpg

Can BÜYÜK

Mümkünse yedekte 30+ adam beklemesin ilk 11 tecrubeli yedeklerse ortalama ve gelecek vaadeden olsun şuanki yedeklere bak umut bilal sabri donk olcan hepsi 30+ bunedir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya Eren kötü degil, ben gelmesin demiyorum ki zaten. Ama böyle adamlara da fazla para savurmanin manasi yok, yani Eren cok sakatlanan birisi.

Kasimpasa Umut'u istiyordu bizim gerizekalilar karsi cikmis. Ulan Umut'u isteyen birisini buluyorsun ama satmiyorsun bu nasil bir kafadir yahu.

Ben hepsini yabanci alirim normalde ama yerli forvette lazim oluyor. Eren'in uzun süreli sakatliği dişinda müzmin sakatliği var mi bilmiyorum.

Umut ile yasin 3 milyon euronun üstünde maaş aliyor zaten. Ben para verip yabanci almam bu ligden. Yerli oyuncu sana yabanci hakki taniyor yedeğinde. Eren için ölmüyorum ama mantikli olur diyorum. Donk denen hiyara sözleşmesi biterken 2.5 milyon euro verdiler. Şu çöpler gitsin istiyorum.

Yapacak birsey yok. Belliydi kis transfer döneminde istiyorlardi zaten.

Gladbach icin cok önemli bir oyuncu haline gelmisti son yillarda ama iste bir takimdan ayrilacaksan böyle ayrilacaksin 40 Milyon€ üzeri para kazandiracak kulübe.

Ingiltere'de oynamak hayalim diyordu ilk geldiginde zaten. Forma cok yakismis acikcasi, alirim bir tane yeni sezona Arsenal formasi arkasinda Xhaka ile :)

Umarim basarili olur orada, su an piyasada Melo'ya en yakin tip Xhaka bence. Kücük Melo diyebiliriz :D

Ben hepsini yabanci alirim normalde ama yerli forvette lazim oluyor. Eren'in uzun süreli sakatliği dişinda müzmin sakatliği var mi bilmiyorum.

Umut ile yasin 3 milyon euronun üstünde maaş aliyor zaten. Ben para verip yabanci almam bu ligden. Yerli oyuncu sana yabanci hakki taniyor yedeğinde. Eren için ölmüyorum ama mantikli olur diyorum. Donk denen hiyara sözleşmesi biterken 2.5 milyon euro verdiler. Şu çöpler gitsin istiyorum.

Aynen aga bende bu ligden yabanci bir oyuncuya para verilmesine karsiyim, git Avrupadan al arkadas niye hep göz önündeki heriflerle ugrasiyorsun.

Yerliler ayri konu, ama o isi de takas ile cözmek lazim oldugu kadariyla. Mesela kisin bence Umutu verip Donk yerine Ereni alabilirdik üstüne biraz da para verip. Donk'a 2,5 verecegimize Eren icin Umut + 2-3 verebilirdik yani.

Aynen aga bende bu ligden yabanci bir oyuncuya para verilmesine karsiyim, git Avrupadan al arkadas niye hep göz önündeki heriflerle ugrasiyorsun.

Yerliler ayri konu, ama o isi de takas ile cözmek lazim oldugu kadariyla. Mesela kisin bence Umutu verip Donk yerine Ereni alabilirdik üstüne biraz da para verip. Donk'a 2,5 verecegimize Eren icin Umut + 2-3 verebilirdik yani.

Ozaman bende öyle söylemiştin. 2.5 3 verip Eren gelse daha iyiydi diye. Olcan denen dombili takas ile gitmiyorsa mesela 1 milyon euro verip bonservisi eline verilip gönderilmeli. 2 senede alacaği 4 milyon eurodan 3 milyon euroyu kurtarirsin. Bu yöneticiler daha besler onu. Yasin nasil mal olursa olsun Dombiliden değerli benim için. Şampiyonluğu getirdi en azindan geçen sene.

11-12 yada 12-13 sezonu Xhakayı istemiştik forumdan :/

Bu yonetimin iş'i cok zor.

- Teknik Direktor konusu
- Transferler konusu
- 40-45 kontratlı oyuncular'in yarısı gitmesi lazim

Bild'e göre 45 Milyon € ödeyecekmis Arsenal.

Manyak para gercekten. Bundesliga tarihinin en pahali ikinci transferi olacak gecen sezon Kevin de Bruyne den sonra.

Gladbach menajeri Eberl o paranin yarisini kullanip süper topcular alir bu yaz. Xhaka'nin yerine Anderlecht'den Tielemanns düsünülüyormus.

Diger ismi gecen futbolcular:

Christoph Kramer - 2 sene Gladbach da oynayip yildizi parlamisti, Leverkusen da son dönemlerde yedek oturuyor.
Sebastian Rode - forumda cogumuz hep önerir kendisini
Pierre-Emile Höjbjerg
Tony Vilhena
Edmilson Fernandes

Lucescu'da essegin bir yerine su kacirdi. Yeter lan bu kadar oyaladigin. Geliyorsan gel gelmiyorsan yolun acik olsun. Bizim yonetimde suc. Hala zamanimiz var demisler :red:

Gecen senede oyle diye diye takimi koy takimi yaptilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt