Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu'da essegin bir yerine su kacirdi. Yeter lan bu kadar oyaladigin. Geliyorsan gel gelmiyorsan yolun acik olsun. Bizim yonetimde suc. Hala zamanimiz var demisler :red:

Gecen senede oyle diye diye takimi koy takimi yaptilar

Ben Lucescuya teklif yapildigini bile dusunmuyorum yapildiysa da lucenin pek ciddiye aldigini da sanmiyorum. gorustuk cevap bekliyoruz diye zaman kazanmaya calisiyor Dursun.bi nevi taraftarin gazını almaya yonelik bi hamle

Luce dursuna demiş ben seni ararım bizim malda her gün yalan haberle taraftarı kandırıyo bize gelicek max td hikmet karamandır.

O Maaşlarin anca birine veririz forvette. Yerli forvette lazim. Eren olabilir bu Eğer çöplerle beraber 2-3 verirsek üzülmem. Mantikli transfer olur. Sonuçta 11 yabanci olunca yedeğe yerliler geçiyor. Seneye sadece ligdeyiz.

Hamitin aldığı paradan daha düşüğe gelir Adebayor. Doumbianın maliyetide olmaz fazla 1 senelik oda klübün kendi bütçesinden çıkar.

emrah_KRIPL.jpg

Bilal Jem Emrah vs. süper lige yeni yükselmiş takımların yapacağı transferler. Ama Galatasaray yapıyor, gülelim mi ağlayalım mı

Eyyyyy Dursun yönetimi ve liseliler yeter defolun lan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
45 kişilik kadronun 35-40'ı "alternatif" "yedek" "rotasyon" oyuncusu diye alındı zaten. Hala ne diye bu tür transfer yapılıyor, yapacaksan direk 11'e 3-4 tane adam akıllı transfer yap. Yapamıyorsan hiç yapma.

Dünya çapında bir ön libero,bir golcü alsınlar yeter, başka beklentim yok.

Emrah gelsin, Olcan gitsin bunlarla ilgilenmiyorum Dursun gidene kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt