Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa başkanı Eren'i satmaya razı. Canlı bir röportajını izlemiştim. Ya bjk, ya da Antalya maçı sonrasıydı. Eren de 1-2 net pozisyon kaçırmıştı. Onun üzerine muhabir Eren'in transferini sordu. O da "Eren de normal bir oyuncu. Bak kaç tane kaçırdı. Herkes satılabilir. Satmıyoruz diye birşey yok." demişti.

Kasımpaşa başkanı Eren'i satmaya razı. Canlı bir röportajını izlemiştim. Ya bjk, ya da Antalya maçı sonrasıydı. Eren de 1-2 net pozisyon kaçırmıştı. Onun üzerine muhabir Eren'in transferini sordu. O da "Eren de normal bir oyuncu. Bak kaç tane kaçırdı. Herkes satılabilir. Satmıyoruz diye birşey yok." demişti.

Demek Eren o maçta hattrick yapsaydi Kasımpaşa başkanı Eren bizim evladimiz, kimseye satmayiz derdi

Son düzenleme:
Hiç transfer yapmadan, bu kadroyla oynasak önümüzdeki sezon kaçıncı oluruz sizce?

Muslera
Linnes Chedjou Koray Carole
Dzemaili Selçuk
Sinan Sneijder Bruma
Podolski
herkes max 3 demiş ama 4'ü zor görür. bizim bu seneki en büyük sıkıntımız ortasahanın yumuşak adamlardan oluşmasıydı. ee bekler hücumcu, kanatlar defansif anlamda yetersiz, bir de orta alandaki adamların kendine hayrı olmayınca altıncılığı zor gördük. eğer önümüzdeki senede orta alan bu tarz oyunculardan kurulursa, bu senenin benzerini yaşarız.

Ci6JXY3WsAA_V5L.jpg:large

Yalniz biz bu Emre Mor'u nasil zamanında alamadik yahu.

Inanilmaz bir yetenek bu cocuk.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yeni maceralara gerek yok. Türkiye'deki futbolu bilen bir teknik direktör gerek. En kısa sürede...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Böyle bir saçmalık yok arkadaş.

Hep aynı laflar. Yok ligi tanıyan, yok ülkeyi tanıyan adam gerekmiş. Gören de ligimizin çok zor çok spesifik olduğunu düşünür. Değil hiç bir şekilde değil.

Senin mantığın ile Denizli o zaman niye başarılı olamadı, o bu ligi bu ligdeki futbolu tanımıyorsa kim tanıyacak?

Dedigim gibi resmen saçmalık hatta saçmalık dan da öte birşey bu düşünce.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bence de ligi taniyan biri gelsin, mesela Hamza Hamzaoglu ve Mustafa Denizli olabilir

Yılmaz vural gelsin yok artık ya :D :D adam gibi biri gelsin luce favre bielsa gibi isimleri bekliyoruz..Gerçi yönetim'den bunları beklemek katır'dan at olmasını beklemek gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt