Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatarina yakisacak yorum iste bu :hat:

Oyuncu kalitesi olarak tanınırlıktan,itibardan,popülariteden bahsetmiyorum. Dünya'da Türkiye'nin bir futbol kültürü falan yok, ligdeki takımların bir başarısı yok, bizim haricimizde. O yüzden tanınılacak bir yanı yok ligin. Yok tanıyan teknik direktör, yok bilmemne teknik direktör. İşte Mustafa Denizli.

Mancini başarılı ise Hamza bir efsanedir.

Mancini geçen sezon CL çeyrek final oynamış takımı nisan ayında şampiyonluğu veda ettirdi. Artı CL'de o 2. Juve maçının ekmeğini yedi

Hamza avrupada tecavüze uğrayan drogbasiz bir Galatasarayı 3 kupa kazandırdı ve ertesi sezon CLde 3. olarak bitirdi

2 hocanın kadrolarını kıyaslayın

Mancini geçen sezon CL çeyrek final oynamış takımı nisan ayında şampiyonluğu veda ettirdi. Artı CL'de o 2. Juve maçının ekmeğini yedi

Hamza avrupada tecavüze uğrayan drogbasiz bir Galatasarayı 3 kupa kazandırdı ve ertesi sezon CLde 3. olarak bitirdi

Mancini'ye laf etme Şükrü bey kızışırız :mad:

Bir irkci Fenerliyi Mancini hocamdan üstün görecek kadar kücülmedik daha hamdolsun.

Mancini gayet başarılıydı bence. Profesyonel bir oyuncu topluluğu olsaydı elinde farklı olurdu.

Astanayı 2 maçta yenenemiş ırkçı hamza efsane değil anca kestane olur

imzamı atıyorum

Kupa + Lig de 2. + SL de gruptan cikma = basarili

Hamza malin teki

Bedava oynayacaksa kalsin Hamit, yoksa Hamit'e 2 kurus daha harcayan haindir.

Galatasaray ‏@tribunGS 13 dk.13 dakika önce
Sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Hamit Altıntop bir sene daha kalmak için izin istedi. (Vatan)

UnJMkih.gif

Tamam haklisin katilirim buna. Ama hadi diyelim bu mantik ile yola cikarsak ne bilim Hikmet veya Avci'nin yabanci teknik direktörden daha basarili olmalarinin ihtimali daha yüksek olmali. Ben sahsen bunlardan biri gelse afedersin sicip batiracagini düsünüyorum. Hamza'nin nasil basarili oldugu ortada gecen sezon, cok degisik bir sezon oldu öyle birsey herhalde bir 15-20 sene daha yasayamayiz, ben sansimizin bu kadar yaver gittigi bir sezonu hatirlamiyorum son 10 yilda.

2006-2007 :Arthur Zico
2007-2008 :Karl-Heinz Feldkamp/Cevat Güler
2008-2009 :Mustafa Denizli
2009-2010 :Ertuğrul Sağlam
2010-2011 :Şenol Güneş
2011-2012 :Fatih Terim
2012-2013 :Fatih Terim
2013-2014 :Ersun Yanal
2014-2015 :Hamza Hamzaoğlu
2015-2016 :Şenol Güneş

Son 10 sezonda şampiyon olan teknik direktörler.Ezici çoğunluğu yerli.Daha önce dediğim gibi bu ligin kendine özel dinamikleri var,Mehmet Öztürk de bunu iyi ifade etmiş,tercümanlarla kurulan iletişim,doğrudan kurulan iletişim gibi olamıyor.İngilizce öğrensen de bir şey değişmez,Avrupa değil burası,bir yerli hegemonyası var ki,bu bir yabancı kuralı değişti diye değişecek değil hemen.Yerli oyuncular gazla oynar,baba gibi davranacak bir hoca ister.İlle de ben yabancı getireceğim diyorsan Türkler'i yakından tanıyan,ucundan da olsa bu ortamı bilen uğraşmayı bilen,disiplinli bir Alman getireceksin.Feldkamp gibi.Ya da Lucescu gibi,Lucescu da baba gibi yaklaşıyordu oyunculara,yarım kan diyebiliriz o yüzden ona.Öyle Mancini Prandelli Del Bosque Schuster Rijkaard Hiddink falan aklını alırlar bu ülkede.

Hamit üste para verse de kalmamalı.

Gecen sezon türkiye lig tarihinin en rezil sezonu idi kalite anlaminda.. Futbol fln oynanmadi, hangi mac olursa olsun. Bu yüzden gecen sezonu ben hic saymiyorum.

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 36 dk.36 dakika önce
Yönetimden 500binEuro olan ücretine zam beklese de o ışığı göremeyen Emre, Deportivo'nun yıllık 900binEuro'luk teklifine "Evet" dedi(Sabah)

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 36 dk.36 dakika önce
Shakhtar’a veda eden; Zenit’in teklifini geri çeviren Mircea Lucescu, prensipte anlaştığı Dursun Özbek ile haftaya masaya oturacak. (Sabah)

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 35 dk.35 dakika önce
Ülkesine dönecek olan Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel’in yerine Faryd Aly Mondragon ya da Zoran Simovic gelecek... (Takvim)

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 33 dk.33 dakika önce
Sabri'nin SheffieldWednesday'dan teklif aldığı belirtilmişti. Sabri'nin son kararını Galatasaray'ın tutumuna göre vereceği öğrenildi(Takvim)

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 34 dk.34 dakika önce
Emre Çolakla anlaşan Deportivo La Coruna 'nın Jose Rodriguez'i de istediği öğrenildi. (Fotomaç)

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 29 dk.29 dakika önce
Akhisar Rodallega için 3.5M Euro’dan size kapıyı açarız dedi. Bu rakam çok bulunsa da kupa finali sonrası pazarlık başlayacak. (Hürriyet)

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 24 dk.24 dakika önce
Türkiye Kupası finali sonrası futbolcular ile görüşecek olan Galatasaray yönetimi, maaşlarda indirim isteyecek. (********************* Spor)

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 23 dk.23 dakika önce
Sinan'a zam yapılarak sözleşmesi uzatılacak. Diğerlerinden az kazanan Yasin'den indirim istenmeyecek. Kalan herkesten indirim beklenecek.

Sistem hocaları burada en azından kısa vadede başarısız olmaya mahkum çünkü adamların sistemine uyacağımıza onları kendi sistemimize uydurmaya çalışıyoruz.

En çok üzüldüğüm de Prandelli'dir. Adam maç kaseti izletemedi yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt