Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Okan kardeşim haklı olabilir. Şöyle birşey gördüm doğru mu değil mi bilmiyorum. Şenol hocayı izleyen varsa cevaplasın lütfen.

"Şenol Güneş: "14 tane yabancı oyuncuyu Türkiye kaldırmaz. Yabancı oyuncuya karşıyım"

Böyle birşey dedi mi bugün?

Dediyse ciddi ülke bitmiş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hahaha hamza vol 2 kupa alınca bi tarafları kalkıyo hepsi aynı hepsi ulan seni atibayla gomez şampiyon yaptı sen hala ırkçılık peşindesin

bjk ı oyunculardan ziyade bilicin hazırlanışı şampiyon yapmıştır bjk ı. Şenol üzümünü yiğiyor resmen

Şenol futboldan anlamıyor, Hamza futboldan anlamıyor, Ersun futboldan anlamıyor

fakat ne hikmetse hep de bu adamlar başarılı oluyor

gerçekten enteresan

Şenol futboldan anlamıyor, Hamza futboldan anlamıyor, Ersun futboldan anlamıyor

fakat ne hikmetse hep de bu adamlar başarılı oluyor

gerçekten enteresan

Ersun ve Şenol futboldan anlamıyor diyenler saçmalıyor. Ama Hamza cidden beş para etmez...

Yerli hocaların tek sıkıntısı gelişime açık olmamaları ve yerlici olmaları. Şenol Güneş aksine bu ülkede belki en üst düzey eğiticidir. Fatih hocamıdan bile daha iyidir bu konuda ama onun kadar winner değildir

Evet şenol çok iyi onun için 24.yılında ilk şampiyonluğunu kazandı.

Hahaha hamza vol 2 kupa alınca bi tarafları kalkıyo hepsi aynı hepsi ulan seni atibayla gomez şampiyon yaptı sen hala ırkçılık peşindesin

Performans olarak en iyi Türk oyuncusu da İngiltere'de yetişmiş Oğuzhan Özyakup.
Bir diğer Beşiktaş'a çok katkı yapan Türk oyuncu Cenk Gönen de yurt dışında yetişmiş.
Gökhan Töre yurt dışında yetişmiş.
Queresma yurt dışıdna yetişmiş.
Hayır şimdi o zaman Oğuzhan'da, Gökhan'da, Cenk'de sorun yok da sadece anası babası Türk olmadığı için diğerlerinde mi sorun var?
Neyin kafasını yaşıyor bu adamlar acaba?

Türk hoca evlerden ırak alayı faşist alcaksın yabancı hoca 11 tanede yabancı oyuncu kalanını genç oyunculardan kurcaksın bak bakalım sorun çıkıyor mu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evet şenol çok iyi onun için 24.yılında ilk şampiyonluğunu kazandı.

Eğitici olarak en iyi hoca bence renktaş. Hangi takıma gittiyse oyuncular inanılmaz gelişim gösterdi. Fernandao ayısı bile çalım falan atıyordu Şenol hoca varken düşün yani

Ama işte İstanbul takımlarında hocalık yapmadığı için şampiyonluk görmedi bence yoksa bizde olsaydı bence baya şampiyon olurdu

Son düzenleme:
Performans olarak en iyi Türk oyuncusu da İngiltere'de yetişmiş Oğuzhan Özyakup.
Bir diğer Beşiktaş'a çok katkı yapan Türk oyuncu Cenk Gönen de yurt dışında yetişmiş.
Hayır şimdi o zaman Oğuzhan'da, Gökhan'da, Cenk'de sorun yok da sadece anası babası Türk olmadığı için diğerlerinde mi sorun var?

14 yerli şartı varken gelen yabancılara takma sebepleri ne bende anlamıyorum hamzada böyle diye diye yaktı bizi.

Hocam yalan olabilir o haber onun için adamın hakkını yemeyin derim. Ama içten içe böyle düşünüyordur. O tweeti teyit etmeye çalışırken yabancı oyuncular hakkında hamza vari açıklamalarına denk geldim

Yalan degil izledim 14 yabancı olmasına karşıyım dedi bu kadar yabancıyı kaldırmaz türkiye dedi

Yalan degil izledim 14 yabancı olmasına karşıyım dedi bu kadar yabancıyı kaldırmaz türkiye dedi

Sonunda birisi izlemiş programı. Bende twitterda gördüm ama başka yerde görmeyince o hesap salladı zannettim. Demek gerçekten demiş yuhhhh
Senin için Atiba , Gomez götnü başını yırttı ve şampiyon yaptı. Yazıklar olsun

Bizim insanımız cidden art niyetli

Gomez quaresma aras benim listemde degil dedi yönetim aldı dedi van persie yi de yonetim almak istemiş şenol hocanın liste belliydi zaten serdar aziz volkan şen ozan tufan vs vs yerliler zaten ozanı alsaydılar atiba boştaydı sözleşme yapmazlardı açık ve net

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt