Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomez quaresma aras benim listemde degil dedi yönetim aldı dedi van persie yi de yonetim almak istemiş şenol hocanın liste belliydi zaten serdar aziz volkan şen vs vs yerliler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ergin Ataman: "Lucescu, inşallah gelir. Avrupa'nın en önemli teknik adamlarından biri. Galatasaray, gelecek 2-3 yılın hocasını seçmeli."
luceden haber yokmu??????????????
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
luceden haber yokmu??

Luce dursuna demiş ben seni ararım dursuncum sen kafanı yorma dert ettiğin şeye bak![]()

bu dursun nasıl bi zulümdur arkadaş, seçim haberidemi yok, finalden sonra biseler olur heraldePuhahahahaha![]()
bu dursun nasıl bi zulümdur arkadaş, seçim haberidemi yok, finalden sonra biseler olur heralde

Bugünlerde tam 1 yıl olacak Dursun'un seçildiği gün. Özbek brothers yıl dönümünüz şimdiden kutlu olsun![]()
Ne yapıyorsunuz devrimiciler
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Arkası sağlam bir başkana bakar. Yoksa terim hayatta gelmez gelse Polat zamanında gelirdi terim bu saatten sonra gelip te riske etmez kendini ve kariyeriniLeo Terimin geri gelme iht kaç sence?
Arkası sağlam bir başkana bakar. Yoksa terim hayatta gelmez gelse Polat zamanında gelirdi terim bu saatten sonra gelip te riske etmez kendini ve kariyerini
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge