Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin Ataman: "Lucescu, inşallah gelir. Avrupa'nın en önemli teknik adamlarından biri. Galatasaray, gelecek 2-3 yılın hocasını seçmeli."

Gomez quaresma aras benim listemde degil dedi yönetim aldı dedi van persie yi de yonetim almak istemiş şenol hocanın liste belliydi zaten serdar aziz volkan şen vs vs yerliler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Puhahaha fiko kurtarmıştı beştaşı yoksa şenol şampiyonluk yoluna Serdar Aziz , VolkanLen ile çıkacaktı

Valla şu fikoyu sevmem ama bizede bir fiko lazım

Ergin Ataman: "Lucescu, inşallah gelir. Avrupa'nın en önemli teknik adamlarından biri. Galatasaray, gelecek 2-3 yılın hocasını seçmeli."

Ergin hocam işi biliyor. İnşAllah hocam Luce gelirse sadece bir td değil aynı zamanda bir başkan transfer etmiş gibi oluruz. Yönetime mal mal transferler yaptırtmaz

Doğruluk payı var ki Ergin hocamda değinmiş bu konuya

Boşverelim de yerlileri keşke lucecu gibi sistemli bir yabancı hoca gelse takıma scout sistemi kuran futbolcudan anlayan fıtbolcu araba gibi esas kar yada zarar ettiğini alırken anlarsın alırken kar etmek önemli kaliteli oyuncuyu iyi maliyetle almalıyız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yalnız konu dışı olacak ama bu Emery büyük hoca be

Helal Olsun

Keşke böyle hocalarla uzun seneler çalışabilsek

Sent from my iPhone using Tapatalk

luceden haber yokmu????

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten yönetim gitmezse finalden sonra ben ümidi kesecem , küme düşen takimlardaki iyi oyuncular sözleşmesi biten oyuncular kacar gider ,bizde zaten para yok malum 3 ay bu stres cekilmez gecen yıl ibrahimovicle başladı stres melo telles gönderdikce gönder küçülmeye devam

telegol varmış canlı , açtım şimdi belki ümit karan biseler biliyodur

Candreva zu à.madrid 14m€.
Nainnggolan zu chelsea 45m€
Benasser zu Monaco 2m€

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Arkası sağlam bir başkana bakar. Yoksa terim hayatta gelmez gelse Polat zamanında gelirdi terim bu saatten sonra gelip te riske etmez kendini ve kariyerini

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

peki neden açıklamalarında açık kapı bıraktı. Şuan tamamen fransaya konsantreyim, gerekirse görüşürüm gibi şeyler söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt