Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
deniz kladdah hayırlı olsun.obaona ve silvestire icinde bir yoklama olmus sanirsam.kuvvetli bi analiz bekliyoruz superlig sever renkdaslarimizdan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaş kaynak ?deniz kladdah hayırlı olsun.obaona ve silvestire icinde bir yoklama olmus sanirsam.kuvvetli bi analiz bekliyoruz superlig sever renkdaslarimizdan.
renktaş kaynak ?
deniz kadah icin analize gerek oldugunu düsünmüyorum renktaşdeniz kladdah hayırlı olsun.obaona ve silvestire icinde bir yoklama olmus sanirsam.kuvvetli bi analiz bekliyoruz superlig sever renkdaslarimizdan.
deniz kadah icin analize gerek oldugunu düsünmüyorum renktaş![]()
deniz kadah icin analize gerek oldugunu düsünmüyorum renktaş![]()
renkdas rize forumlarında okudum.yakında cikar kokusu.hayırlısı ins
gökhan gönülü aldı bence bjkAntalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Lig Radyo'ya konuştu: "Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş, gelecek sezon Antalyaspor forması giyecek."
H.O. diyebiliriz min?Akhisar, ilk temaslarda Rodallega için 3.5 M € istedi. Yönetim, sözleşmedeki, "1.5 M €’ya serbest kalır" maddesini ise bilmiyordu. (HT)
bence gg fenerden ayrılmazgökhan gönülü aldı bence bjk
Bunlarin hepsi beyaz forumdakiler zenci forvet istiyor1 #9 Leigh Griffiths celtic oynuyor ligde 34 maç 31 gol piyasa değeri 2mil € forvet
2 #18 Vincent Janssen 34 maç 27 gol 5 asist değeri 6 mil € forvet
3 #10 Aleksandar Katai 33 maç 21 gol 9 asist değeri 2 mil € forvet arkası kanat oyuncusu
*SiyahiBunlarin hepsi beyaz forumdakiler zenci forvet istiyor![]()
yess alalım hemen