Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum mu bu ? Öyleyse inanırım şaka maka bir yanafavori: Hikmet Karaman
plase: Abdullah Avcı
sürpriz: Cihat Arslan
bi ön libero, bir golcü. kapanış.
Puel gelir gelmez etki yaratacak birisi değil. Proje hocasıdır puel adama en az 2-3 yıl verecen sonra meyvesini yiyeceksin. Puel 4-3-3 sistemi ile oynar stopperleri teknik pas yapabilen tip sever bekler Caner Marcelo türü sever orta sahada bücür ufak dinamo hızlı emre b lassana gibi adamları oynatır her takımda. İleride ise top tutabilecek sırtı dönük birisi ve çakıcı forvet türü ile oynar.Seni burada bulmusken bize bu Puel mi neyse onun hakkinda birseyler söyleyebilir misin leo?
Seni burada bulmusken bize bu Puel mi neyse onun hakkinda birseyler söyleyebilir misin leo?
Duyum mu bu ? Öyleyse inanırım şaka maka bir yanabu yönetimin listesi böyle ise şaşırmam
Diyelim bu hoca listede.Puel gelir gelmez etki yaratacak birisi değil. Proje hocasıdır puel adama en az 2-3 yıl verecen sonra meyvesini yiyeceksin. Puel 4-3-3 sistemi ile oynar stopperleri teknik pas yapabilen tip sever bekler Caner Marcelo türü sever orta sahada bücür ufak dinamo hızlı emre b lassana gibi adamları oynatır her takımda. İleride ise top tutabilecek sırtı dönük birisi ve çakıcı forvet türü ile oynar.
Bak şu resimlere
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla Monaco ve Bordeaux ile görüşüyor bizimkiler görüşüne kadar oo. Ayrıca Puel dursun gibi hanzo ile çalışacak bir tip değil.Diyelim bu hoca listede.
Yönetimden bir kişi bu özelliklerini bilsin dişimi kırarım arkadaş
Evet beğendim futbol felsefesini de oyuncu grubu yok ki buna göre.Valla Monaco ve Bordeaux ile görüşüyor bizimkiler görüşüne kadar oo. Ayrıca Puel dursun gibi hanzo ile çalışacak bir tip değil.
Tam aradığımız hoca aslında Press hastası ve zenci sever kazma topçu sevmez teknik ve hızlı olmali risk alır ara sıra 3-5-2 ye döner baktı işler yolunda gitmiyor.
İyi hoca ne yapacan sen sevilen birisi ben arfa yi adam etmek her babayiğidin haddi değildir. Sen bu adamı getir ligue 2-ligue 3 den sana 11 zenci getirir gang bang yaparızfotolardan bisey anlamadim oncelikle hangisi nice
ama biz nicele oynadigimizda herifler agzimiza ettiydi, ha keza celta vigo
iki ekibin de hocasini radarimiza sokmali