Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonspo29.jpg

Hagi'nin gelmesi cok iyi olur bence -- kaldi ki deneyimsiz diyen arkadaslar, Real Madrid daha deneyimsiz Zidane'a vermedi mi teknik direktorlugu?

Adamlar ligde ani yukselise gecmedi mi? 11. sampiyonlar ligini muzeye getirmeye calismiyorlar mi?

Tek sorun su: Hagi gelecekse, bu sefer adam gibi davranmali yonetim. En az iki senesi olmali, esnek bir butcesi olmali. Ki basarili olur, ben inaniyorum.

favori: Hikmet Karaman
plase: Abdullah Avcı
sürpriz: Cihat Arslan

bi ön libero, bir golcü. kapanış.

Seni burada bulmusken bize bu Puel mi neyse onun hakkinda birseyler söyleyebilir misin leo?
Puel gelir gelmez etki yaratacak birisi değil. Proje hocasıdır puel adama en az 2-3 yıl verecen sonra meyvesini yiyeceksin. Puel 4-3-3 sistemi ile oynar stopperleri teknik pas yapabilen tip sever bekler Caner Marcelo türü sever orta sahada bücür ufak dinamo hızlı emre b lassana gibi adamları oynatır her takımda. İleride ise top tutabilecek sırtı dönük birisi ve çakıcı forvet türü ile oynar.

Bak şu resimlere
nice21-1024x5741.jpg

nice-axe-1024x5761.jpg

nice-reactivite1-1024x6401.jpg

nice-reactivite2-1024x6401.jpg

occasion11-1024x5731.jpg

occasion31-1024x5751.jpg

Seni burada bulmusken bize bu Puel mi neyse onun hakkinda birseyler söyleyebilir misin leo?

Avcının gelmesi en iyi ihtimal gibi gözüküyor.Hagi filan gelirse şampiyonluk hayal.

Duyum mu bu ? Öyleyse inanırım şaka maka bir yana:( bu yönetimin listesi böyle ise şaşırmam

Yönetimden beklentim :) bunların çapı bu kadar. Hikmet i zaten Mustafa Hoca dan sonra da getirmek istediler.
Gelirse şaşırmam açıkçası

Avcı gelirse Arif le beraber gelir.

Ulan konuştuğumuz isimlere bak, neyse şu kupa bitsin de saydırırız :)

Okan-suat-emre üclüsünün günümüz versiyonu olan seri-mendy-koziello üclüsünü de yaninda getirsin puel

Puel gelir gelmez etki yaratacak birisi değil. Proje hocasıdır puel adama en az 2-3 yıl verecen sonra meyvesini yiyeceksin. Puel 4-3-3 sistemi ile oynar stopperleri teknik pas yapabilen tip sever bekler Caner Marcelo türü sever orta sahada bücür ufak dinamo hızlı emre b lassana gibi adamları oynatır her takımda. İleride ise top tutabilecek sırtı dönük birisi ve çakıcı forvet türü ile oynar.

Bak şu resimlere
nice21-1024x5741.jpg

nice-axe-1024x5761.jpg

nice-reactivite1-1024x6401.jpg

nice-reactivite2-1024x6401.jpg

occasion11-1024x5731.jpg

occasion31-1024x5751.jpg
Diyelim bu hoca listede.
Yönetimden bir kişi bu özelliklerini bilsin dişimi kırarım arkadaş

Emre Mor, 1 milyon Euro bedelle Dortmund'ta. (Bild)

oha yani

fotolardan bisey anlamadim oncelikle hangisi nice
ama biz nicele oynadigimizda herifler agzimiza ettiydi, ha keza celta vigo
iki ekibin de hocasini radarimiza sokmali

Diyelim bu hoca listede.
Yönetimden bir kişi bu özelliklerini bilsin dişimi kırarım arkadaş
Valla Monaco ve Bordeaux ile görüşüyor bizimkiler görüşüne kadar oo. Ayrıca Puel dursun gibi hanzo ile çalışacak bir tip değil.
Tam aradığımız hoca aslında Press hastası ve zenci sever kazma topçu sevmez teknik ve hızlı olmali risk alır ara sıra 3-5-2 ye döner baktı işler yolunda gitmiyor.

Valla Monaco ve Bordeaux ile görüşüyor bizimkiler görüşüne kadar oo. Ayrıca Puel dursun gibi hanzo ile çalışacak bir tip değil.
Tam aradığımız hoca aslında Press hastası ve zenci sever kazma topçu sevmez teknik ve hızlı olmali risk alır ara sıra 3-5-2 ye döner baktı işler yolunda gitmiyor.
Evet beğendim futbol felsefesini de oyuncu grubu yok ki buna göre.
Selçuk ve saire ile mok Press uygular af edersin.

fotolardan bisey anlamadim oncelikle hangisi nice
ama biz nicele oynadigimizda herifler agzimiza ettiydi, ha keza celta vigo
iki ekibin de hocasini radarimiza sokmali
İyi hoca ne yapacan sen sevilen birisi ben arfa yi adam etmek her babayiğidin haddi değildir. Sen bu adamı getir ligue 2-ligue 3 den sana 11 zenci getirir gang bang yaparız

gene zor tutyorum kendimiceza almamak için hani aldimkida 1 yıldan basliyo , dursun gitmezse muebbet yiyecem heral ??

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay anasını arkadaş 24 yaşına girmişiz bugün, ta 16 yaşında kayıt olmuştum bu foruma 8 sene olmuş burdayız vay be zaman ne çabuk geçiyor elmander i eboue yi özledim anasını satayım.

Son düzenleme:
asporda dursunu gösteriyo , m,debizliye verilen paralar , grosskreutz faxa takıldı falan dalga geciyolar valla ağırsiklet küfür şampiyonu olacam

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt