Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.976
- 48.958
- 4.933
Türkçeyi Türkçeye çeviren adamTD'lik için Hagi'nin adı ne zaman geçse, aklıma ilk tercümanı güreşçi adam geliyor. Müthiş ikili
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkçeyi Türkçeye çeviren adamTD'lik için Hagi'nin adı ne zaman geçse, aklıma ilk tercümanı güreşçi adam geliyor. Müthiş ikili
![]()
. Arkadaşların dediği gibi dursun bir şey beceremez , rikiring midir nedir kalsın. Dursun ile zaten ilk 5 mücadelesi vereceğiz bunu da rikordf ile yapalım . İyi Adam rimenkşnf
Sent from my iPhone using Tapatalk
kenan sofuoğlu'nun odul alırken hakan calhanoğlu'nu davet etmesi - YouTube
Fotoyu görmüştüm de şimdi videosunu izledim. Kenan fena laf sokmuş Hakan'a![]()
---------Muslera-----------
Linnes----Chedjou----Denayer---Carole
----------De Rossi---------Luis Anderson
-----Bruma-------Sneijder---------Podolski----
---------------Dzeko-------------------
Denayer,Dzeko 1 yıl kiralık. De Rossi 32 yaşında fazla maliyeti olmaz. Luis Anderson eski Manulu 5 milyona biter. Çok mali yapıda kasmadan lig şampiyonu olacak kadro işte sana. De Rossi ve Anderson Türkiye liginde top göstermez orta sahayı komple alır
Sinan'ın taraftarın ideal 11'ine girmesi için daha ne yapması lazım merak ediyorum. Şu kadroda Muslera ile birlikte ilk yazılacak isim Sinan.
berke bu de rossi niye ayrılmak istiyo kardeşUcu açık o. Bruma ve Sinandan hangisi daha iyiyse o oynar. Sinanin yeteneği ve potansiyelinden kuşkum yok sadece şımarmayıp çalışsın yeter
berke bu de rossi niye ayrılmak istiyo kardeş
Taraftarlarıyla arası bozuk . Daha başka bi nedeni varmıdır bilmiyorum. Ama almakta çok zor olmasa gerek
Montolivoyla karıştırmış olabilirsin
Montolivo sözleşmesini uzattı
Taraftar ile arası iyi değil dedin
Montolivo ile ac milan taraftar ile araları iyi değil
De Rossi hala seviliyor