Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TD'lik için Hagi'nin adı ne zaman geçse, aklıma ilk tercümanı güreşçi adam geliyor. Müthiş ikili :D
BaBH5jqCIAA9Rdd.jpg
Türkçeyi Türkçeye çeviren adam :D

3. kez Hagi'nin TD olarak gelmesini doğru bulmuyorum. 2 kez denendi olmadı. Bu adamı Galatasaray taraftarının gözünde daha fazla düşürmeye gerek yok. Herkes güzel anılar ile hatırlamak istiyor Hagi'yi.

Sinisa Mihajlovic, Torino'nun yeni teknik direktörü oldu.

Riekering'in en büyük hatası Sabri denen mahlukatı oynatması.Artık dayanamıyorum bu herifi Galatasaray forması altında görmeyi.Onun yüzünden maç seçiyorum.

Daniele De Rossi bu yaz Romadan ayrılacak. 32 yaşında Avrupaya gidemeyeceğimizide düşünürsek tek kulvarda 2 yıl rahatlatır orta sahayı.

Dursun hoca felan bulamaz riekerink kabul ederse onla devam edilir olmadı en fazla Hagi felan gelir

---------Muslera-----------
Linnes----Chedjou----Denayer---Carole

----------De Rossi---------Luis Anderson

-----Bruma-------Sneijder---------Podolski----
---------------Dzeko-------------------

Denayer,Dzeko 1 yıl kiralık. De Rossi 32 yaşında fazla maliyeti olmaz. Luis Anderson eski Manulu 5 milyona biter. Çok mali yapıda kasmadan lig şampiyonu olacak kadro işte sana. De Rossi ve Anderson Türkiye liginde top göstermez orta sahayı komple alır

Yedekler:Cenk,Balta,Koray,Selçuk,Sinan(Bruma),Çolak,Eren

2 kira 3 bonservis oyuncusu ile yedek ve 11 olmak üzere kadro kurup şampiyon olursun. Daha opsiyon olarak Tellesi bırakırsın yabancı sınırından yazamadım buraya. 1-2 Tane scout genç transfer yaparsın defans ve forvet. Kurmak istesen şu kadrolar kurulur

Son düzenleme:
---------Muslera-----------
Linnes----Chedjou----Denayer---Carole

----------De Rossi---------Luis Anderson

-----Bruma-------Sneijder---------Podolski----
---------------Dzeko-------------------

Denayer,Dzeko 1 yıl kiralık. De Rossi 32 yaşında fazla maliyeti olmaz. Luis Anderson eski Manulu 5 milyona biter. Çok mali yapıda kasmadan lig şampiyonu olacak kadro işte sana. De Rossi ve Anderson Türkiye liginde top göstermez orta sahayı komple alır

Sinan'ın taraftarın ideal 11'ine girmesi için daha ne yapması lazım merak ediyorum. Şu kadroda Muslera ile birlikte ilk yazılacak isim Sinan.

Sinan'ın taraftarın ideal 11'ine girmesi için daha ne yapması lazım merak ediyorum. Şu kadroda Muslera ile birlikte ilk yazılacak isim Sinan.

Ucu açık o. Bruma ve Sinandan hangisi daha iyiyse o oynar. Sinanin yeteneği ve potansiyelinden kuşkum yok sadece şımarmayıp çalışsın yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt