- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.241
- 5.628
bunlar ters şeyler yaz dedi.ben de 30 sayı fark yeriz falan dedim.iyi etmemiş miyim?Basket maçı için her şeyi yaptım ne lan kumandayı dik koyup üzerine mi oturuyon napıyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar ters şeyler yaz dedi.ben de 30 sayı fark yeriz falan dedim.iyi etmemiş miyim?Basket maçı için her şeyi yaptım ne lan kumandayı dik koyup üzerine mi oturuyon napıyon
Lan sen kimsin de ters şeyler yazınca maç kazanınca mal mısınbunlar ters şeyler yaz dedi.ben de 30 sayı fark yeriz falan dedim.iyi etmemiş miyim?
öyle şeyler yazmamı isteyenler olabilirLan sen kimsin de ters şeyler yazınca maç kazanınca mal mısın
Sergen seni döverimöyle şeyler yazmamı isteyenler olabilir
yasin benden büyük abi,ama çabalarım onun gibi olmamayaSergen seni döverim
Kaç yaşına geldin az toparla kendini artık
Yasin Şimşek gibi olma
Bari milletin içinde azarlama yahu. Yazık değilmi delikanlıya? Dövmüş gibi oldun resmen zatenSergen seni döverim
Kaç yaşına geldin az toparla kendini artık
Yasin Şimşek gibi olma
ins. kalır pırlanta gibi çocukdenayer kalmak istiyo gibi,kararı kulüpler verir demiş.
euro 2016 da varins. kalır pırlanta gibi çocuk
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denayer muthisti yav maçın adamıydi bence gitti asisti yaptı defansta kaleye sut çektirmedi aslanım benm kaleci gibi her topu ayagiyla kesti
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
milli takimda pek sans bulacani zannetmiyorum ama hayırlı işlerde acele etmek lazım? bu arada azizi dovuyodu bizimkiler havaalaninda az kalsin, ayirdilareuro 2016 da varönceden bitirmeli işi