Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çinde yabancı sınırı var hep unutuyoruz bunu şuan çoğu kulubun yabancı oyuncu hakkı dolu maalesef ancak satıp başka adam alabilirler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bunlar direk as oyuncu olmalı yoksa seneye de ilk 3e giremeyiz

Katiliyorum.

Sag bek'e Cavanda
Stoper'e Martin Skrtel tarzinda ama daha genc bir stoper
Önlibero'ya Lassana Diarra veya William Vainqueur
Forvet'e Doumbia ve Mousset

Muslera
Cavanda Transfer ? Carole
Selcuk L.Diarra
Sinan/Bruma Sneijder Podolski
Doumbia

Alacagimiz yeni stoper'in yaninda kimi koymak isterseniz, yani ? isaretledigim yere, semih mi, chedjou mu, hakan mi, koray mi? fikirlerinizi merak ediyorum

​

Katiliyorum.

Sag bek'e Cavanda

Muslera
Selcuk L.Diarra
Doumbia

Alacagimiz yeni stoper'in yaninda kimi koymak isterseniz, yani ? isaretledigim yere, semih mi, chedjou mu, hakan mi, koray mi? fikirlerinizi merak ediyorum

​

belki sadece koray denenebilir gerisi leş

Hiç düşünmeden 2 stoper 1 önlibero ve 2 forvet almamız lazım acil!

Stopere Agger gibi tecrübeli ve bence çok önemli sol ayaklı bir adam. Yanına da hırçın şu Perulu Zambrano tarzı bir adam oldu mu efsane olur. Chedjou'ya veda etmenin zamanı geldi umarım birileri alır bonservisini.

Önlibero konusu malum zaten. Benim tercihim M'villa kiralanabilir R.Kazan'dan.

Forvet pivot lazım ve birde savunma arkası koşu atan topla süratli bir adam.

Yasin denen zamazingonun yerine de güzel bir kanat aldık mı mesela Sandro haberleri vardı dün... offf tadından yenmez. Toplam 6 transfer.

Bu arada Denayer veda etmiş. Güzel adamdın ama efsane bir stoper olmak istiyorsan adamları o kadar uzaktan marke etme ve sert ol...

Cjc5LmFWEAAr6nv.jpg

Tolgay'ın ismi geçiyor umarım alırız. Orta saha olup da bu kadar rahat adam geçebilen nadir oyunculardan...

Katiliyorum.

Sag bek'e Cavanda

Muslera
Selcuk L.Diarra
Doumbia

​
tabikide hakan balta

Denayer çok büyük stoper olacak ilerde bizde oynamıştı diyebileceğiz sadece
Guardiola oynatabilir sever o gençleri bu sene kimmich i oynattı her maçta o adam stoper bile değildi oysa
Güle güle Denayer ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgay Galatasaraylı diye biliyorum transferi zor olmaz ortasahaya alternatif olarak iyi hamle olur rotasyon için çok oyuncuyla ilgileniyoruz tahminim takımdan epey kişi gidecek bu yaz uefa da kadro kısıtlaması istiyor zaten en fazla 23 e düşmek zorundayız 40 a yakın adamımız var

bu takıma sağ bek şart oglu sart ön libero şart oglu sart stoper şart kanat şart forvet şart saymakla bitmiyor :D

Tolgay Galatasaraylı diye biliyorum transferi zor olmaz ortasahaya alternatif olarak iyi hamle olur rotasyon için çok oyuncuyla ilgileniyoruz tahminim takımdan epey kişi gidecek bu yaz uefa da kadro kısıtlaması istiyor zaten en fazla 23 e düşmek zorundayız 40 a yakın adamımız var

alternatiflerle ugrasıcak zamanımız ve durumumuz yok biz eksik bölegelere nokta atısı yapma durumundayız yoksa seneye gene yarısta olamayız

2 Stoper, 2 os, 2 forvet, 2 kanat.. Takima cok adam lazim cook.

tolgayı cok begenirim ama ön libero acıgımızı kapatıcak bi transfer mi orası tartısılır tolgayı kimin yerine oynatacagız ?

Herkes gibi Selçuk düşmanı değilim ama artık misyonunu tamamladığını düşünüyorum. Selçuk'un yerine düşünmüştüm sağlam bir önlibero ile çok iyi olur.

Selçuk-Tolgay biraz defansif anlamda zor olur ama unutmayalım ki son 7 maçtır Selçuk-Çolak ikilisi ile oynuyoruz :) Bu ligde her türlü iş yaparız.

Son düzenleme:
Muslera
Isla - Cacares - Chedjou - Carole/Telles
Selcuk - Allen
Sinan - Wesley - Podolski
Ramos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt