- 2 Temmuz 2011
- 140.170
- 60.247
- 5.628
patonun sözleşmede 6 ay sonra bitiyo diyolar lan.terim istese aysal alırdı bunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özellikle bunu haftalardır söylüyorum, GG-Caner-M.Topal = FB'nin hem ofansif hem defansif gücünün %50'si. Topal'ı almak lazım, fb'ye büyük darbe olur, defansif orta saha problemini de çözmüş oluruz.
zivkovic benficaya gitti diye okudum geçen
Topal'la Gökhan iş yapar bizde doğru sistemde kullanırsan.
İlk 11 kalitesinde yerli aldığın zaman yedeğe de yabancı koyma şansın artıyor. 18 kişilik kadroda en fazla 11 yabancı olabiliyor malum.
Mesela Bruma kısa vadede belki direkt 11 oyuncusu olmaz ama sonradan girdiğinde çok şey değiştirebilir.
Telles, Linnes tarzı isimleri rotasyonda kullanabiliriz.
Dzemaili keza geri dönmesi gündemde yine çok iyi bir hamle oyuncusu olur.
Yani ilk 11'de 11 yabancı kullandığımız zaman bunları değerlendiremeyeceğiz veya direkt bunları ilk 11 oyuncusu olarak düşüneceğiz.
18 kişilik kadronun 15-16'sı her an ilk 11 kalitesinde olsa fena olmaz yani bana göre, alınabiliyorsa alınsın Gökhan, Topal gibi isimler.
gökhan olmaz zaten de topal cuk oturur zaten bizim oyuncumuzdu
Gökhan niye olmasın?
Parasını verdin mi o da gelir.
Gökhan+Linnes sağ bek sorununu çözer.
çözer çözmesine de adam gelmez bize fenerin simge oyuncularından volkan demirel gibi
İmza parasını verip maaşını da iyi tuttun mu koşa koşa gelir, ne gelmez denilen transferler oldu geçmişte.
Volkan'la aynı durumda değil.
biz topalı alsak yeter ön libero sorununu çözmüş oluruz