Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar tapatalkta zaman Çizelgesi gitti yardım edin

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray bonservisi elinde olan Emrah Başsan, Emre Güral ve Engin Bekdemir ile görüşmelere başladı

(*********************)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Galatasaray bonservisi elinde olan Emrah Başsan, Emre Güral ve Engin Bekdemir ile görüşmelere başladı

(*********************)

Ne yapacağız bu üçte oyuncuyu ilk 11 oynamaya şansları var mı yok, yedek girebilirler anca Yasinden nefret ederim ama bu 3 ünde de çok çok iyi oyuncu bir emre güral oda yedek forvet umut yerine alınabilir, diğer ikisi facia resmen bu kadar gerizekalılık olmaz.

Semih jem bilal umutu versek serdar azizi versinler bize yasin tarıkı verelim edin viscayı alalım salih dursun umut gündoğan ontiviero furkan özçalı verelim rodelegayı alalım tamam işte temizlik yapıldı mis gibi :)

Batna videoda bile iyi değil..Sağ ayagını yürümek için kullanıyor herhalde sadece..tam olmamış

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beleşe yakın yapılabilecek kadro:
Pato: 5m €
Rossi: 4m €
Veloso: 1m € ( imza parası )
Emrah: 0m €
Engin: 0m €

-------------------Muslera--------------------
Linnes----Semih----Chedjou----Carole
-------------Dzemaili---Veloso-----------
Sinan----------Sneijder--------------Pato
-------------------Rossi----------------------
Bence Rossi riskine girilebilir. Uyguna bırakabilirler. Sakatlanmayan Rossi'yi 20m'den aşağı alamazsın. Gomez'de sakattı ama oynadı golleri sıraladı. 10m € kurulur bu kadro.

Berbat bir kadro.

an itibariyle ben de istemiyorum arkadaşlar batnayı,ne hali varsa görsün

Bu videoda sol tarafta daha çok gördüm..aklıma ilk riera geldi..bilekler vuruş stili vs aynı riera ama bir olmamışlık var adamda..aynı hissi hajroviç videosunu izlerken almıstım..vuruş özelliği dışında amrabattan iyi değil bence :-)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt