Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri dönüş sadece bonservisle olmuyor ki.

Adam gol kralı olup şampiyon yapacak belki Gomez gibi.

Kaldı ki Gomez'den de iyidir bana göre.

la yazmyım dıyoruk ne balotelli gelir ne torre adamların ne işi var burda
gelşeler en az 25 gol atarlar

Kupa maçı bitti Avrupa cezası çekilecek ama bizimkiler hiçbir şey yapmıyor bari oyuncu gönderin.

Gel be bitsin bu hasret, yetmedi mi her maç döktüğümüz gözyaşları yetmedi mi bu çile bu acı bu hasret, dön artık Galatasaray'ın ruhu.

134934.jpg

Gomez için de geçen sene aynı şeyler şeyler söyleniyordu forumda o yüzden normal karşılamak lazım.

Belki demissin , işte garantisi yok

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyin garantisi var?

Gomez'in gelip gol kralı olacağının garantisi var mıydı mesela, burada herkes laf ediyordu adama bizle ismi geçtiğinde.

Risk almadan başarı gelmez.

Torres ve Gomez'in top yaptıkları dönemlere bakarsak Torres Gomez'i donunda sallar afedersin.

El Nino lan bu, boru mu!

Garanti adam alabilsek zaten bu sene ffp cezası yemezdik. Parası olmayan tüm kulüpler belli bir riski alır.

Neyin garantisi var?

Gomez'in gelip gol kralı olacağının garantisi var mıydı mesela, burada herkes laf ediyordu adama bizle ismi geçtiğinde.

Risk almadan başarı gelmez.
Risk almadan gelir başarı bence..Beşiktaşin transfer başarısını konuşuyoruz. Ornek almak lazım hem de çok yakinimizda. Kaç tane risk aldı Beşiktaş .kac para harcadı. gomez bile risk değil.adami kiraladilar. Tutmasaydi gönderirlerdi o kadar .mesela balotelli kiralık gelsin sevinirim ama milyon Eurolar verirsen onun dönüşü olmaz

Son düzenleme:
Galatasaray, Sabri Sarıoğlu ile 1 yıl sözleşme uzatmayı; Donk, Tarık ve Jose ile de yollarını ayırmayı planlıyor. (NTV Spor)

taraftardan da küfür yemeyi planliyorlar galiba

sabri bu takımda kalırsa ne mac izlicem ne foruma giricem hadi bana eyvallah

Aslan News
‏@Aslanews
Galatasaray, Sabri Sarıoğlu ile 1 yıl sözleşme uzatmayı; Donk, Tarık ve Jose ile de yollarını ayırmayı planlıyor. (NTV Spor)

Risk almadan gelir başarı bence..Beşiktaşin transfer başarısını konuşuyoruz. Ornek almak lazım hem de çok yakinimizda. Kaç tane risk aldı Beşiktaş .kac para harcadı. gomez bile risk değil.adami kiraladilar. Tutmasaydi gönderirlerdi o kadar .

En iyi oyuncularının 1-1.5 aldığı yerde adama 3.5 m maaş verdiler.

Bu da risk değil mi?

Torres'in bonservisi yok.

2-3 yıllık maliyeti bugün alacağın bir forvetin belki sadece bonservisine eş değer olacak.

O riski alırım bu kalitede bir adam için. Beğenmediğimiz adam daha dün ŞL finali oynadı.

Sahada kim olsa alırım o maçtan.

Bütün sezonu da gayet iyi geçirdi. Çok net iş yapar bizim ligde.

Sabri'nin bir garanti aldığı belliydi zaten. Yazıklar olsun.

En iyi oyuncularının 1-1.5 aldığı yerde adama 3.5 m maaş verdiler.

Bu da risk değil mi?

Torres'in bonservisi yok.

2-3 yıllık maliyeti bugün alacağın bir forvetin belki sadece bonservisine eş değer olacak.

O riski alırım bu kalitede bir adam için. Beğenmediğimiz adam daha dün ŞL finali oynadı.

Sahada kim olsa alırım o maçtan.

Bütün sezonu da gayet iyi geçirdi. Çok net iş yapar bizim ligde.

3.5 risk degil bence 1 sene verirsin .adam zaten kiralık .olmazsa sallarsin hatta devre arasında bile ..
Ayrica Ben begenmiyorum demedim torres i.Ama Galatasaray in su andaki mali durumunda geri dönüşü olmayan oyuncuların alınmasının hele birde başarılı olmazsa çok zor olacagini anlatmaya çalıştım.

Son düzenleme:
Takımın problemi Donk, 3-5 maç bile oynamayan Jose ve Tarık'mış. Bu yüzden kötü oynuyormuşuz. Bunları gönderirsek sorun çözülür, şampiyon oluruz eminim. Asla ve asla Olcan Yasin Sabri Semih Umut gibi yıldızlarımızı göndermeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt