Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taninmis isim yerine genc maliyeti ucuz transferler sart yeni yapilanma icin zaten FFP belirli bütce koymus önümüze bunu düsürmemiz gerekli

Torres geliceğine poldi forvet devam etsin riske girilmez torresle taş gibi dolu forvet var hiç biri alamadın mı git fransa 2.den 3 tane topçu al ucuza 1 tanesi sağlam çıkar gerçekten elimizde patlar torres.

Zaten ben mevcut yönetimin Torres yada onun gibi balotelli filan ilgilenebileceğini zannetmiyorum emrah başsan ingiltere maçında mahmut denen bi adam girdi oyuna onları filan alır.

Dün Atletico'da vasat üstü bir forvet olsaydı rahat şampiyondu. İyi forvetin yoksa başarılı olamazsın. Umut'la yine 6.olduğumuza dua edelim, ligde bundan kötü forvet yok.

Valla öyle yada böyle torres'in başında 2 tane adam vardı pepe gölge gibi takip etti adamı bakma yine top indirdi pas alışverişi filan yaptı çalım attı yani topu ilerde Torres tuttu o griezman penaltıyı atsa bugün başka şeyler konuşulurdu ayrıca o yannick denen reiste efsane top oynadı hakkını verelim

taninmis isim yerine genc maliyeti ucuz transferler sart yeni yapilanma icin zaten FFP belirli bütce koymus önümüze bunu düsürmemiz gerekli

Renkdaş herkez böyle olmasını istiyor şahsen bende ama 1 tane şöhretli oyuncu fena olmaz podolski gibi mesela ama bizim yönetim gider DONK gibi adam alır kanser olabiliriz yüksek beklentim yok bu transfer döneminde anca imparator gelirse bir şeyler olur

ANTUDA ŞENLİK VAR ANTU GİRİŞTE VİDEO KOYMUŞLAR başkanımız aziz yıldırımı istifaya davet ediyorlar izleyin kaybolmadan :D

Balotelli dzeko rossi torres hepsi cag atlatir benim gönlüm balo dan yana bizim taraftarla Coşar sag kanatada valencia kiralanmali

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer balotelliyi sahiplenirsek yeni hocanın işi zor,istemese bile oynatmak zorunda kalacak.ona ters yapamayacak.

bizim icin #1 Sneijder, Balo onla anlasamazsa onu gömerizzz

eğer balotelliyi sahiplenirsek yeni hocanın işi zor,istemese bile oynatmak zorunda kalacak.ona ters yapamayacak.

Kardeşim adamı aldıkta oynatması kaldı.Umut oynadı koca sezon bu adam gelsin hiç değilse pislik yapar gaza geliriz tribünde top umuta geldimi midem bulanıyor anasını satim.
Bilal umut zabri aids gibi hastalık ne kadar ilaç alsanda kurtulamıyorsun.....

Kardeşim adamı aldıkta oynatması kaldı.Umut oynadı koca sezon bu adam gelsin hiç değilse pislik yapar gaza geliriz tribünde top umuta geldimi midem bulanıyor anasını satim.
Bilal umut zabri aids gibi hastalık ne kadar ilaç alsanda kurtulamıyorsun.....

Balo gelsin ona bende karşı değilim en azından torres gibi yaşlı değil elimizde patlama olasılığı daha düşük

ya beyler gene basladiniz ucmaya balo dzeko bunlari alacak adam mi var bizde? yerli komisyon tranferi vol 3456 geliyor merak etmeyin

torres gelecegine fulhamli moussa dembele gelsin

ihtiyarlarin tatil resorti olmamaliyiz

sadece stoper ve cdm bölgesi için tecrübeli oyuncu almak mantikli olur

defansa agger nasıl olur? koray üzerinde de etkisi olumlu olabilir

linnes-koray-agger-carole

gayet dengeli bir dörtlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt