Emrah Yağ
Sarı Üye
- 20 Haziran 2009
- 792
- 5
- 1.288
bence de City bu sene rotasyona sokar Denayeri. Kaldi ki kiralasalar bile bize gelecegini sanmiyorum birdahadenayere doyamadık.alırız inşallah:yeah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de City bu sene rotasyona sokar Denayeri. Kaldi ki kiralasalar bile bize gelecegini sanmiyorum birdahadenayere doyamadık.alırız inşallah:yeah:
Ne diyo burda Man City starlet Denayer's future in Guardiola's hands - Manchester Evening News
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Beşiktaş, Gökhan Töre için West Ham ile el sıkıştı. West Ham bu transfer için €17M ödeyecek. (Fanatik)
agger ayrılmış. Calciomercato Milan, per la difesa c'e il vichingo Agger milan devrede.
Daniel Agger: "Birkaç hafta içinde futbola devam edip etmeyeceğim konusunda bir karar vereceğim. Bu seçim gerçekten çok zor."
adam müzmin sakat ya.futbolu bırakmayı bile düşünüyo.
Çok sağlam ön libero ------> M'vila,Defour
Çok sağlam stoper. -------> Agger,Mexes
Çok sağlam forvet. -------> Remy,F.Torres
Çok sağlam genç açık ------> Boufal,Sisto
Her mevkiden birini al sonra keyfine bak.
Aggeri isteyenlere Agger hangi kulüpte oynuyor diye sorarsan 70%i daha Liverpoolda oynadigini söyler.
Felipe Melo 215/216 - YouTube nasıl özlemişim be adam hala fit hala harika paslar hala süper bir top kesici..
Videoyu izlerken duygulandım. Bu adamı gönderen Hamza'nın abv.
Alıcan bu video'yu hamzaya göndericeksin sonrada bilalin videosunu göndericeksin aldığın 3 kupa şu adam sayesinde utanmaz herif.. yazıcaksın altınada
Adam kendi gitmek istedi neyin kafini yasiyon sen gitmek isteyen oyuncuyu zorla mu tuttacan benim misyonum burda bitti dedi iste adam gitmis hala melo dönsun diyorlar...
Tamam melo cok iyi bir oyuncu aksini soyleyen yok zaten, bize cok katki sagladi, ama artik sattigimiz oyunculari yeniden geri almayi unutalim, sanki baska alinacak oyuncu yok...
Yenilere yonelmemiz lazim artik birakin boyle dusunmeyi...
bjk haberleri vardı geçen...bjk bence bu transfer sezonu sıcacak.Zieler ---> Leicester
Hannover le küme düstü, simdi PL sampiyonu na transfer oluyor
Hannover 96: Option gezogen - Zieler fuhrt Vertragsgesprache
bonservis 3.5 milyon
Adam kendi gitmek istedi neyin kafasini yasiyon sen gitmek isteyen oyuncuyu zorla mu tuttacan benim misyonum burda bitti dedi iste adam gitmis hala melo dönsun diyorlar...
Tamam melo cok iyi bir oyuncu aksini soyleyen yok zaten, bize cok katki sagladi, ama artik sattigimiz oyunculari yeniden geri almayi unutalim, sanki baska alinacak oyuncu yok...
Yenilere yonelmemiz lazim artik birakin boyle dusunmeyi...
La boş boş konuşma gitmek istiyosa niye yeni sözleşme yaptı