Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, Gökhan Töre için West Ham ile el sıkıştı. West Ham bu transfer için €17M ödeyecek. (Fanatik)

Çok sağlam ön libero ------> M'vila,Defour

Çok sağlam stoper. -------> Agger,Mexes

Çok sağlam forvet. -------> Remy,F.Torres

Çok sağlam genç açık ------> Boufal,Sisto

Her mevkiden birini al sonra keyfine bak.

Renkdaş bu dediklerin vizyon transferi olur sence bizim yönetim bunları yapabilecek kapasitedemi bence değil.Yanılmak istiyorum ama hissettiğim özhan zamanındaki gibi taraftarı oyalamak rikerinkin açıklaması sonra taraftar rahat olsun vs vs değil sabri hamit umut'a zam yapmaları olucak öyle hissediyorum işallah yanılırım

Daniel Agger futbolu birakmayi dusunuyormus, yasi henuz 31.

Alıcan bu video'yu hamzaya göndericeksin sonrada bilalin videosunu göndericeksin aldığın 3 kupa şu adam sayesinde utanmaz herif.. yazıcaksın altınada

Adam kendi gitmek istedi neyin kafasini yasiyon sen gitmek isteyen oyuncuyu zorla mu tuttacan benim misyonum burda bitti dedi iste adam gitmis hala melo dönsun diyorlar...

Tamam melo cok iyi bir oyuncu aksini soyleyen yok zaten, bize cok katki sagladi, ama artik sattigimiz oyunculari yeniden geri almayi unutalim, sanki baska alinacak oyuncu yok...
Yenilere yonelmemiz lazim artik birakin boyle dusunmeyi...

Adam kendi gitmek istedi neyin kafini yasiyon sen gitmek isteyen oyuncuyu zorla mu tuttacan benim misyonum burda bitti dedi iste adam gitmis hala melo dönsun diyorlar...

Tamam melo cok iyi bir oyuncu aksini soyleyen yok zaten, bize cok katki sagladi, ama artik sattigimiz oyunculari yeniden geri almayi unutalim, sanki baska alinacak oyuncu yok...

La boş boş konuşma gitmek istiyosa niye yeni sözleşme yaptı

Fatih Terim Balotelli melo sağ açık güle oynaya şampiyonuz stoper almasakta olur melo reis kapatır o bölgeyi zaten seneye haftada tek maç oynayacağız

Adam kendi gitmek istedi neyin kafasini yasiyon sen gitmek isteyen oyuncuyu zorla mu tuttacan benim misyonum burda bitti dedi iste adam gitmis hala melo dönsun diyorlar...

Doğru melo şu ve ya bu nedenden dolayı gitti yeni sözleşme imzaladı canı sıkıldığı için yenilere yöneldiler donk jose bilal topla 3'ünü melonun sağ bacağı etmez.Sırf donk denen soma sığırına 2.5m€ para bayıldık melo gittiyse oraya boateng yada o kalibrede bir adam almak lazımdı bilal kısa değil hamza yatsın kalksın dua etsin muslera melo sneijdere 3'ün birini alırdı yoksa evlatları onun....

La boş boş konuşma gitmek istiyosa niye yeni sözleşme yaptı

Ozaman niye son gun gitti? Hani sozlesme uzatmisti ve kalacakti? Inter'e gitmek icin herseyi yapti adam, sozlesme uzattip daha yuksek bir paraya satmak istediler. Adam kendisi ayrilmak istedigini soyledi, hamza soyledi, baskan soyledi, yoneticiler soyledi... Inter'e gitmek istedigini soyluyor, siz hala inanmamak icin herseyi yapiyonuz daha ne diyim :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt