Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Central orta sahada lazim birtane savasci , rakipi isiran lider birisi de rossi gibi melo gibi

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

M'vila'yı alacaksın rahatına bakacaksın. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kaldı sıkı bir pazarlıkla alınabilir ama bizim dehşet scout ekibin aklından bile geçtiğini sanmıyorum.

Bruma geliyomu bu sene

Sent from my iPhone using Tapatalk

Off FAKE habermiş Sandro Ramirez. Bize gelmez bence. Adamın bu yaşta 5 kupası var. Benfica, Porto, Salzburg, Leverkusen bunlardan birinde.

City bu sene Guardiola ile birlikte büyük paralar harcayıp yeniden yapılanacaktır. Bony'i düşünmeyecekler gibi kadroda. Denayer de şüpheli. İkisini şöyle güzel bir rakamla alsak ya da iyi bir satın alma opsiyonuyla kiralasak.

City bu sene Guardiola ile birlikte büyük paralar harcayıp yeniden yapılanacaktır. Bony'i düşünmeyecekler gibi kadroda. Denayer de şüpheli. İkisini şöyle güzel bir rakamla alsak ya da iyi bir satın alma opsiyonuyla kiralasak.
City öyle eskisi gibi para harcayamaz.
Gelir gider tablosuna dikkat ederek olur ancak ffp den dolayı.
Kulüp kasasına önceden paraları depolamayi unutmuş Arap sahipleri:)

Yalan yok Sandroyu tanımam ama izledim birkaç maç öyle ismi denk geldi Barçada . Bu Adamın ismini hatırladığıma göre oynamış a takımda baya baya jose gibi çöp değil zaten belli. Bu Adamla beraber biraz daha da tecrübeli ve Kariyerli bir forvet alırsak çok çok güzel olur ama boşuna konuşuyoruz her zaman ki gibi .

Ulan Nevzat sene başında carrosco'yu biz alıyorduk saf Adam ya Madrid de salaktı

M'vila'yı alacaksın rahatına bakacaksın. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kaldı sıkı bir pazarlıkla alınabilir ama bizim dehşet scout ekibin aklından bile geçtiğini sanmıyorum.

Cok iyi bir oyuncu ama sunderland de kiralik oynadi ve ligde kaldiklarina gore M'Vila'yi alirlar diye dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt