Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya aslında carole ve poldi fena transferler değil hani azıcık da olsa bir umut için zorluyorum bu yaz transferinde . Sonra Donk jose jem falan geliyor kusuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya aslında carole ve poldi fena transferler değil hani azıcık da olsa bir umut için zorluyorum bu yaz transferinde . Sonra Donk jose jem falan geliyor kusuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poldiye 2.5 m bonservis donkada 2.5 m bonservis veren takımız biz fazla umutlanma

Beyler zaman Çizelgesi gitti tapatalkta

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

City bu sene Guardiola ile birlikte büyük paralar harcayıp yeniden yapılanacaktır. Bony'i düşünmeyecekler gibi kadroda. Denayer de şüpheli. İkisini şöyle güzel bir rakamla alsak ya da iyi bir satın alma opsiyonuyla kiralasak.
Bony'i Vitesse zamaninda bagira bagira soyledik alinsin diye sonra adam Swanseaye ardindan Citye gitti bence piyasasi hala yuksek bir oyuncu Vitesse zamaninda almaliydik

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denayere doyamadık.alırız inşallah:yeah:

Cacares, Dzeko(Kiralik),Melo......... Bu üçü dışında transfer felanda istemiyorum. Bu üçüyle TD fatih terim 2011 deki şampiyonluğu kovalamazsak bende birşey bilmiyorum..

balotelli haberleri çok dış basında ve ciddi

Ballotelli de Dzekoda Sandro da olur forvet ve defansın ismi tartışılmaz sağlam biri olması gerek, bruma telles cemaili dönüyor, orta sahada bir tane melo veya vb oyuncu 3 oyuncu Galatasaray'a yeter de artarda, umut yerine yedekte emre güral olasa iyi olur ama olmaza dahi birşey demem.

Hoillet gelsin kanat lazım basıp giden

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzeko bizde efsane olur, kendi gol atmasa bile açtığı alanlarlar Podolski ve Sinan gol krallığında ilk iki sırayı alır.

Guardiola teknik stoperleri sever o yüzden Denayere şans verse şaşirmam. Bonynin piyasasi hala yüksek bir topçu onun için en az 8-10m avro isteyebilirler muht.

Yerine Man Utd.den Fosu-Mensah'yi kiralamak lazim ve Chelsea'den Remy'i satin almak lazim.

Son düzenleme:
Dzeko haberleri nerden cikti anlamadim.2020ye kadar sozlesmesi varmis.piyasa degeri de 15m euro. Baskan bileklik satarak mi alacakmis Dzekoyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt