Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.597
- 13.534
- 2.538
Orta saha: Melo, E.Belözoğlu, De Jong, Behrami olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozaman niye son gun gitti? Hani sozlesme uzatmisti ve kalacakti? Inter'e gitmek icin herseyi yapti adam, sozlesme uzattip daha yuksek bir paraya satmak istediler. Adam kendisi ayrilmak istedigini soyledi, hamza soyledi, baskan soyledi, yoneticiler soyledi... Inter'e gitmek istedigini soyluyor, siz hala inanmamak icin herseyi yapiyonuz daha ne diyimD
Ozaman niye son gun gitti? Hani sozlesme uzatmisti ve kalacakti? Inter'e gitmek icin herseyi yapti adam, sozlesme uzattip daha yuksek bir paraya satmak istediler. Adam kendisi ayrilmak istedigini soyledi, hamza soyledi, baskan soyledi, yoneticiler soyledi... Inter'e gitmek istedigini soyluyor, siz hala inanmamak icin herseyi yapiyonuz daha ne diyimD
Doğru melo şu ve ya bu nedenden dolayı gitti yeni sözleşme imzaladı canı sıkıldığı için yenilere yöneldiler donk jose bilal topla 3'ünü melonun sağ bacağı etmez.Sırf donk denen soma sığırına 2.5m€ para bayıldık melo gittiyse oraya boateng yada o kalibrede bir adam almak lazımdı bilal kısa değil hamza yatsın kalksın dua etsin muslera melo sneijdere 3'ün birini alırdı yoksa evlatları onun....
fiziği yeter şükrücüm : ) herkesi sırtına alır,golü atar.Balotelli çok riskli transfer olur ama tutarsa muazzam olur.
Zor oyuncularla iyi anlaşabilen bir hoca gelirse burada başarili olur
Tamam kabul, bende oyle dusunuyorum zaten, eger melo gibi oyuncuyu satiyorsan yerine ayni seviyede bir oyuncu alacaksin, ama gitmek isteyen bir oyuncuyu zorla mi tutacaksin... Donk transferi berbat transfer, jose ayni mevki icin alinmadi zaten, bilal alternatif icin fena degil... Hamza'nin gonderildiginde uzulmustum 3 kupali hoca diye, ama sonradan bakarsin dogru bir hamle, cunku hamza hocanin transfer politikasi bizi bu sene perisan etti.
Hamza dursun el ele verdi gönderdi adamı zaten yerli çetede sevmiyodu o kalmak istedikçe hep bir baskı gördü bilali boşa mı aldı hamza sanıyosun planını çoktan yapmıştı melonun yerine oynatacaktı ve planı tuttu melo kendi gitti , bruma kendi gitti , telles kendi gitti , dzemalide kendi gitti ne kadar safsınız yahu iyi yaşıyosunuz bu kafayla.
fiziği yeter şükrücüm : ) herkesi sırtına alır,golü atar.
Torres demeyin adam çöp oğlu çöpÇok sağlam ön libero ------> M'vila,Defour
Çok sağlam stoper. -------> Agger,Mexes
Çok sağlam forvet. -------> Remy,F.Torres
Çok sağlam genç açık ------> Boufal,Sisto
Her mevkiden birini al sonra keyfine bak.
Torres demeyin adam çöp oğlu çöp
O stoperler maalesef müzmin sakat
Riekerink'i gönderen Galatasaray'a ihanet eder. Daha durun, 2 kupalı hoca olacak ağustos'ta, hatta mayıs 2017'de 4 kupalı hoca.
Torres ispanyol burak hemde yeni değil kaç yıldır böyle hala öneriyolar![]()
Dün Atletico'da vasat üstü bir forvet olsaydı rahat şampiyondu. İyi forvetin yoksa başarılı olamazsın. Umut'la yine 6.olduğumuza dua edelim, ligde bundan kötü forvet yok.Torres ispanyol burak hemde yeni değil kaç yıldır böyle hala öneriyolar![]()
Renkdaş bencede öyle ama bu dandik ligde kral olabilir yani öylede bir realite var sonuçta burak kadar sakat kazma yada kafa vuramayan bir adam değil bu çalım atabilir top tutabilir bu ligde.Yahu umut oynadı bir sene leş gibide oynadıysa oynadı ama bu adamda oynar ama oynamazsa buraktanda beter olur ben muallakta kaldım yani hem gelsin isterim hemde gelmesin yönetim denge denge diye diye benimde dengemi bozdu