Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozaman niye son gun gitti? Hani sozlesme uzatmisti ve kalacakti? Inter'e gitmek icin herseyi yapti adam, sozlesme uzattip daha yuksek bir paraya satmak istediler. Adam kendisi ayrilmak istedigini soyledi, hamza soyledi, baskan soyledi, yoneticiler soyledi... Inter'e gitmek istedigini soyluyor, siz hala inanmamak icin herseyi yapiyonuz daha ne diyim :DD

Hamza dursun el ele verdi gönderdi adamı zaten yerli çetede sevmiyodu o kalmak istedikçe hep bir baskı gördü bilali boşa mı aldı hamza sanıyosun planını çoktan yapmıştı melonun yerine oynatacaktı ve planı tuttu melo kendi gitti , bruma kendi gitti , telles kendi gitti , dzemalide kendi gitti ne kadar safsınız yahu iyi yaşıyosunuz bu kafayla.

Ozaman niye son gun gitti? Hani sozlesme uzatmisti ve kalacakti? Inter'e gitmek icin herseyi yapti adam, sozlesme uzattip daha yuksek bir paraya satmak istediler. Adam kendisi ayrilmak istedigini soyledi, hamza soyledi, baskan soyledi, yoneticiler soyledi... Inter'e gitmek istedigini soyluyor, siz hala inanmamak icin herseyi yapiyonuz daha ne diyim :DD

Kardeşim benim hadi melo gitmek istedi telles bruma diye sorarım ben sana hadi onlarda gitmek istedi peki güzel arkadaşım forvet alırsak burak küser diyen hocamız kimdi? Hatta bak bir sportif direktörümüz bıyık ve gözlüğüyle çıktı maxi rodriguez sabriden iyi değil dedi bu böyle açıklama yapınca hocamız dayanamadı bıraktı ortaya bombaları biz evlatlarımıza sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak ? sonuç şampiyonlar liginde bilal oynadı orta sahada iyimi evladımız burak forvet almadığımız için minnettar oldu bize her maç ya boş kaleye atamadı yada sakat kaldı evlat seviciler vizyonsuz adamlar yüzünden 6. olduk dandik bir Türkiye kupasını alarak hüloooğğğğ demeye başladık vizyon budur işte melo gitmiş drogba gitmiş umut oynamış bilal oynamış kim aldı kupayı evlatlarımız Hüloooğğğğğğğğğğğ

Doğru melo şu ve ya bu nedenden dolayı gitti yeni sözleşme imzaladı canı sıkıldığı için yenilere yöneldiler donk jose bilal topla 3'ünü melonun sağ bacağı etmez.Sırf donk denen soma sığırına 2.5m€ para bayıldık melo gittiyse oraya boateng yada o kalibrede bir adam almak lazımdı bilal kısa değil hamza yatsın kalksın dua etsin muslera melo sneijdere 3'ün birini alırdı yoksa evlatları onun....

Tamam kabul, bende oyle dusunuyorum zaten, eger melo gibi oyuncuyu satiyorsan yerine ayni seviyede bir oyuncu alacaksin, ama gitmek isteyen bir oyuncuyu zorla mi tutacaksin... Donk transferi berbat transfer, jose ayni mevki icin alinmadi zaten, bilal alternatif icin fena degil... Hamza'nin gonderildiginde uzulmustum 3 kupali hoca diye, ama sonradan bakarsin dogru bir hamle, cunku hamza hocanin transfer politikasi bizi bu sene perisan etti.

Balotelli çok riskli transfer olur ama tutarsa muazzam olur.

Zor oyuncularla iyi anlaşabilen bir hoca gelirse burada başarili olur

Tamam kabul, bende oyle dusunuyorum zaten, eger melo gibi oyuncuyu satiyorsan yerine ayni seviyede bir oyuncu alacaksin, ama gitmek isteyen bir oyuncuyu zorla mi tutacaksin... Donk transferi berbat transfer, jose ayni mevki icin alinmadi zaten, bilal alternatif icin fena degil... Hamza'nin gonderildiginde uzulmustum 3 kupali hoca diye, ama sonradan bakarsin dogru bir hamle, cunku hamza hocanin transfer politikasi bizi bu sene perisan etti.

Aynı şeyleri farklı anlatıyoruz diyoruzki ikimizde kim giderse gitsin yerine o kalitede adam alalım.
Ama içinde bulunduğumuz ekonomik durum yönetim beceriksizliği vizyonsuzluk ayrıca seneye haftada tek maç oynayacağımızı düşünürsek melo gelsin takır takır oynasın o yüzden istiyorum ben melo gelsin ha yönetim bağlar parayı james milner'i filan alır amennah ama melo şu şartlarda alınabilecek en iyi adam olur.Yönetim tabi almayı becerebilirse.

Hamza dursun el ele verdi gönderdi adamı zaten yerli çetede sevmiyodu o kalmak istedikçe hep bir baskı gördü bilali boşa mı aldı hamza sanıyosun planını çoktan yapmıştı melonun yerine oynatacaktı ve planı tuttu melo kendi gitti , bruma kendi gitti , telles kendi gitti , dzemalide kendi gitti ne kadar safsınız yahu iyi yaşıyosunuz bu kafayla.

Melo kendi gitmek istedigini soyluyor, sen hala su bu gonderdi diyon, tamam kardesim nasil dusunuyosan oyle dusun inanip inanmamak sana kalmis. Telles'de gitmek istedi... Zaten yerine Carole alindi, Carole daha iyi oyuncu bana gore. Bruma'yi hamza gonderdi haklisin yanlis karar, dzemaili aslinda satilmasi lazimdi, ama bu sezon orta sahamiza bakarsan kesinlikle kalmasi lazimdi...

Son düzenleme:
fiziği yeter şükrücüm : ) herkesi sırtına alır,golü atar.

Valla Fatih Terim ancak onu adam eder harikada oynar ama rikerink filan bu adamı dahada dibe sürükler.At sahibine göre kişner rikerik başarılı olmuştur ama bu tarz oyuncuları Fatih Terim gibi adamlar zapt edebilir yada gelir oynar futbolunu bizde gider kapısında yatarız reisin

A.Valencia sağ kanat balotelli melo denayer şahane bir kadromuz olur vallahi.Tabi Kağıt üstünde yoksa fenev gibi patlarız

Rekerinkin neyi eksik ben bunu bilmek istiyorum yıllarca hollandada total futbolu gençlere aşılamış nerde durulur nasıl oynanır oyun felsefesi nedir öğretmiş bir adam bu... taktik yönü oyun mentalitesi adam yönetimi adaptasyon uyumlu çalışma gençlerle çalışma oyuncu potansiyelini değerlendirme gibi özelliklerine zayıf diyebilir miyiz ben diyemem.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Riekerink'i gönderen Galatasaray'a ihanet eder. Daha durun, 2 kupalı hoca olacak ağustos'ta, hatta mayıs 2017'de 4 kupalı hoca.

Çok sağlam ön libero ------> M'vila,Defour

Çok sağlam stoper. -------> Agger,Mexes

Çok sağlam forvet. -------> Remy,F.Torres

Çok sağlam genç açık ------> Boufal,Sisto

Her mevkiden birini al sonra keyfine bak.
Torres demeyin adam çöp oğlu çöp
O stoperler maalesef müzmin sakat

Şahsen ben antonio valencia'yı sağ kanat olarak çok isterim ama yönetim beceripte alamaz.

Torres ispanyol burak hemde yeni değil kaç yıldır böyle hala öneriyolar :D

Renkdaş bencede öyle ama bu dandik ligde kral olabilir yani öylede bir realite var sonuçta burak kadar sakat kazma yada kafa vuramayan bir adam değil bu çalım atabilir top tutabilir bu ligde.Yahu umut oynadı bir sene leş gibide oynadıysa oynadı ama bu adamda oynar ama oynamazsa buraktanda beter olur ben muallakta kaldım yani hem gelsin isterim hemde gelmesin yönetim denge denge diye diye benimde dengemi bozdu

Renkdaş bencede öyle ama bu dandik ligde kral olabilir yani öylede bir realite var sonuçta burak kadar sakat kazma yada kafa vuramayan bir adam değil bu çalım atabilir top tutabilir bu ligde.Yahu umut oynadı bir sene leş gibide oynadıysa oynadı ama bu adamda oynar ama oynamazsa buraktanda beter olur ben muallakta kaldım yani hem gelsin isterim hemde gelmesin yönetim denge denge diye diye benimde dengemi bozdu

Torres geliceğine poldi forvet devam etsin riske girilmez torresle taş gibi dolu forvet var hiç biri alamadın mı git fransa 2.den 3 tane topçu al ucuza 1 tanesi sağlam çıkar gerçekten elimizde patlar torres.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt