Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
de rossi konusunda bende herkesle aynı fikirdeyim

40 yasında bile olsa isterim

ama anlamadıgım şu de rossi kalitesinde bir adam roma gibi asrın en gerzek en looser kulüplerinin basına ceken romada neden durmakta ısrar etti

koy madride manchstere alem önlibero görsün

Agger, M'vila birde sağlam forvet işler bir anda tersine döner. Zor iş değil ama daha teknik direktör belli değil.

----------------muslera
linnes----zambrano-agger----carole

----------M'vila------selçuk

Şu tandemi kurabilirsek mükemmel olacak. Stoperlerden biri sol ayaklı ve ayağı düzgün diğeri sert ve adam yiyen cinsten...

Beklerden biri fizikli ve muazzam bir kafa topu zamanlama yeteneği var diğeri soğukkanlı ve ayağı çok düzgün etkili orta ve bindirmeleri var.

Ön liberolardan biri sert, savaşçı diğeri Selçuk işte 5 yıldır izliyorsunuz herkesin ondan ne beklediğine bağlı.

Bu tandem hep birbirini destekleyen dişliler gibi yani hepsi birbirini tamamlayacak stilde oyuncular. İnşallah buna benzer bir takım kurulur. İsimler değişebilir ben kendi düşündüğüm adamları yazdım. Agger bedava, M'vila sözleşmesi bitiyor 6 ay sonra ve ingilizlerle pek anlaşamadı. Burada bir Zambrona zor gibi ama onun takımı da ligde zor zamanlar geçiriyordu istesek alırız gibime geliyor.

Son düzenleme:
Ya siz zevkine bence dzeko Torres falan konuşuyorsunuz biliyorum yoksa Emre Güral gerçeklerini siz de çok iyi biliyorsunuz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt