Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi geceler renkttaşlar, Rossi muhabbeti duydum koştum geldim, Rossi bu transfer dönemi bende takınak oldu. Sürekli Rossi haberi gözlüyorum. Daha 29 yaşında. 5m € satın alma opsiyonu vardı Lavente kullanmayacak. Sözleşme fesih ihtimali bile çok yüksek. Hadi olmadı diyelim en fazla 3-4m € çekerler. Senede 2m €'ya gül gibi oynar. Hem maliyetsiz hem de çok KLAS topçu. Rossi tarzı klas topçular 5-10 senede bir gelir. Raul örneği, Henry örneği bunlar kolay yetişmiyor. Bu farklı bir segmenttir. Herkes gol atar ama klas topçu olmak farklı bir şey.

Güzel isimler dönüyor da yönetimden transfer bekleyen var mı ya? Gerçi bir tane 30 üstü son transferini yapacak birini bekliyorum, böyle aha size yıldız diye. :P

Güzel isimler dönüyor da yönetimden transfer bekleyen var mı ya? Gerçi bir tane 30 üstü son transferini yapacak birini bekliyorum, böyle aha size yıldız diye. :P

Carole gibi 2 3 topçu alsak yeter ya yoksa dursun gidip dzekoyu alacak bizde görecez.

villas boas la yeni başlangıçlara

sonunda cezamn bitti :38573:
dursuna kufur ettik diye 6 ay ceza verilirmi kardes :/

Orta sahada Selçuk olduğu sürece istersen Matuidi/Vidal kırmasını al yinede beklenen dinamizmi yaratamazsın.

Parker ile daha geçen hafta kontrat uzattılar Mainz da, bunun bir de abisi vardı bir ara iyi çıkış yapmıştı ama şimdi nerede hic bilmiyorum. Kiesewetter'i tanımıyorum, Green iyi velet Bayern de oynama şansı yok yine ya kiraya yollarlar ya da satarlar bir sene daha Bayernin A2 takımda oynamak istemez herhalde.

Ona çökmek gerek de alamayız yav, Klinsmanm milli takıma da çağırdı. Bayern yazın geri alma opsiyonu ile satar onu muhtemelen zamanında Emre Can da olduğu gibi.

Kiesewetter'i izledin mi nasıl o, free agent miş herif bu yaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
buralar yine yanacak ağustosta belli oldu millet dzekomu torresmi alsak modunda şaka gibi :D ben burhan eşer felan alınmasa bari bunlar adam alamazda takım çöple dolmasın bari realistindeyim :asd:

buralar yine yanacak ağustosta belli oldu millet dzekomu torresmi alsak modunda şaka gibi :D ben burhan eşer felan alınmasa bari bunlar adam alamazda takım çöple dolmasın bari realistindeyim :asd:
Hahahahahahahahahahaha

Aynen senin moddayim renktas. Ozel bir beklentim yok. Olursada tatli bir surpriz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt