Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalsa Song mu Melo mu? deseler her türlü Melo derim bu yaşına rağmen. Adam bu ligin en iyi ön liberosundan 6 ay daha genç. Takımı biliyor taraftarı biliyor uygun maaşla (max 2 milyon euro) gelecekse her türlü alırım.
everton alacakmışOspina zu Beşiktaş (Express)
yess.bu arada dzeko sakatlandı,1 ay yok.romanın bir takıma satması zormuş bu durumda,yabancı basın öyle haber yaptı daha yeni.biz avrupada yokuz.kiralarız her türlü : )
Çok açıklayıcı olmuşsebeb?
Melo'yu Song'un yerine istemen ve 2 milyon euroya yuh dedim. Selçuğun yerine geliyorsa Melo her türlü varim. 1 milyon 200 bin euro gibi bir paraya oynarsa gelsin. ama Selçuk'un yerine Yanina değil. İyice tempomuz dibe vurur orta sahada.![]()
Bucaspor'un 18 yaşındaki stoperi Kadir Bilimlier, Dinamo Zagreb ile anlaştı. (via @Amkspor)
Koy yanına koşucak daha fit bir adam melo sana müthiş katkı verir kanatlarında dinamik olucak işte o zaman uçarız
Melo = piskolojik üstünlük aksini iddia eden varsa curlingle ilgilensin
Selçuk'un 3 milyon kazandığı ortamda melo 1.2 milyona gelecek ?Melo'yu Song'un yerine istemen ve 2 milyon euroya yuh dedim. Selçuğun yerine geliyorsa Melo her türlü varim. 1 milyon 200 bin euro gibi bir paraya oynarsa gelsin. ama Selçuk'un yerine Yanina değil. İyice tempomuz dibe vurur orta sahada.![]()
kadroda kaliteli oyuncuların ne kadar az farkında mısınız?
tonla 5 kuruş etmez adamımız var
tarık Mahkto
jose
donk
sabri
semih
olcan
yasin
umut
eray
emrah başsan'a burun kıvırıyorsunuz ama şu adamların çoğundan iyidir. Kaldı ki bu adamların hepsi gidip daha kalitelileri gelmeyeceğine göre bundan az daha iyi olan oyunculara bile razı olacağız.
emraha gerek yok illa biri alınacaksa Engin olur Yasin gitmeli artık zarar veriyorEmrah başsanın mevki kanat bizde bruma , sinan , poldi , yasin var emrah hangilerinden iyi ?