Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CjtA8bgW0AAASb1.jpg

Bucaspor'un 18 yaşındaki stoperi Kadir Bilimlier, Dinamo Zagreb ile anlaştı. (via @Amkspor)

Çok açıklayıcı olmuş :D sebeb?

Melo'yu Song'un yerine istemen ve 2 milyon euroya yuh dedim. Selçuğun yerine geliyorsa Melo her türlü varim. 1 milyon 200 bin euro gibi bir paraya oynarsa gelsin. ama Selçuk'un yerine Yanina değil. İyice tempomuz dibe vurur orta sahada.:)

Galatasaray, Dzeko'ya 1+1 kiralık 4 milyonluk teklifte bulundu
(La Gazzetta Dello Sport)

Melo'yu Song'un yerine istemen ve 2 milyon euroya yuh dedim. Selçuğun yerine geliyorsa Melo her türlü varim. 1 milyon 200 bin euro gibi bir paraya oynarsa gelsin. ama Selçuk'un yerine Yanina değil. İyice tempomuz dibe vurur orta sahada.:)

Song bitik o beğenmediğimiz Selçuk'tan da bitik vaziyette West Ham'ı takip etmediysen bilemezsin. Melo ondan çok daha diri durumda ve kat ve kat daha yetenekli. Önceki mesajları okuduysan zaten Selçuk yerine konuşulduğunu anlarsın. Maaş konusuna gelecek olursak 2 milyondan aşağı bir rakama imza attırmak zor ama senin yeteneksiz forvetin 2 alıyorsa Melo 4 almalı bu adalet sisteminde...

Selçuk'un 3 milyon kazandığı ortamda melo 1.2 milyona gelecek ?

Kulübün icinde herhangi bir yönetici dahi oldugunu sanmıyorum. Kendi kendimize dönüyoruz.

Ölünün arkasından dirilecek mi die muhabbet yapmak gibi bizim transfer nöbeti..

Özbek yönetime gitmedikce bu kulüpte yaprak kıpırdamaz.

Başıma birşey gelmeyecekse ne Dzeko ne Torres ne Song ne Meloyu istiyorum. Eğer illa isimli birini alacaklarsa stopere yıldız alsınlar Premier Ligten. Skrtel mesela , Agger de olabilir. Ben Arfa , Diarra falan alabilirsen hadi kısmen bonservissiz formda.

Elinde Sinan Gümüş , Linnes , Carole ve tanınmış da olsa Denayeri kazandıran scout ekibin var yürüsene ordan , gene komisyonla bizi batıracak yıldız isimlere ne gerek var. İyi gençler bulup çöpleri gönder şu Muslera Podolski Linnes Carole Sinan Bruma Telles üstüne inşa et minimum ilk ikiye oynarsın zaten.

Ama şu yerli seviciliğini bi bırak arkadaş

kadroda kaliteli oyuncuların ne kadar az farkında mısınız?
tonla 5 kuruş etmez adamımız var

tarık Mahkto
jose
donk
sabri
semih
olcan
yasin
umut
eray

emrah başsan'a burun kıvırıyorsunuz ama şu adamların çoğundan iyidir. Kaldı ki bu adamların hepsi gidip daha kalitelileri gelmeyeceğine göre bundan az daha iyi olan oyunculara bile razı olacağız.

Emrah başsanın mevki kanat bizde bruma , sinan , poldi , yasin var emrah hangilerinden iyi ?

Atan ve tutanın her zaman iyi olacak. Atanda artık eveleyip gevelemenin bi anlamı yok sağlam bi forvet hatta 2 forvet gerekli takıma. birde ön libero zaten avrupa da yoksun. bu sezon bonservisli oyuncu alınmasa da olur kiralamayla halledilebilr ama işte yönetim=sıfır futbol olduğu için boşa kafa patlatılıyor burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt