Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Tek benim galiba Melo'yu istemeyenler arasinda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalk Nurullah kalk Allahın dediği olur!
Tek benim galiba Melo'yu istemeyenler arasinda?
Kulübün icinde herhangi bir yönetici dahi oldugunu sanmıyorum. Kendi kendimize dönüyoruz.
Ölünün arkasından dirilecek mi die muhabbet yapmak gibi bizim transfer nöbeti..
Özbek yönetime gitmedikce bu kulüpte yaprak kıpırdamaz.
Capue'yi biz alamayiz gibi. Gelmesini isterimde o adam gelmez. M'villa'nin bonservisi yok gibi duruyor. Boşta ise hemen alalim.:38573:
Yaln değil de sağlam hareketli forvet yok onun için demiştim.Yalan mı abi? Sneijder olmasa Poldi 2.forvet olarak oynatırız. Takım zaten ağır Selcuk,Sneijder ve Poldi bunlardan birinin çıkması lazım kadrodan...
Melo üst seviye oyuncu kariyeri ile.
Milyon altında oynamaz. O türoyuncular karşılamayoruz diyorsan bir şey demem.
O zaman donk veya kapalı kutu potansiyeli gençleri alacağız ucuza.
Yaln değil de sağlam hareketli forvet yok onun için demiştim.
Capue şans bulamazda bizim ülkeye gelmez diye düşünüyorum. İngiltere diye kabul etmiştir Watford'u. Capue M'villa 2 lisi ne müthiş olurdu yav düşünemiyorum. Dursun'u düşününce zor be. Müthiş 2 li olurlardi.Capoue hayatta Spurs'da artık forma şansı bulamaz. Dier, Dembele ve Delle Alli var onun bölgesinde. Buseneyi Watford'da geçirdi niye alamayalım. Uygun bir bedelle kiralanabilir.
M'vila'nın R.Kazan'la sözleşmesinin bitmesine 6 ay kaldı. Sunderland'de mutlu değildi sıkı pazarlıkla alınabilir. Bu iki oyuncuda eskisi gibi göz önünde değiller şartları zorlasak alabiliriz.
Bu kulübün ölüsü bile Fenerbahçe'yi tuş etmeye yetti,yani buradan çok sonuç çıkarılabilir Galatasaray ve Fenerbahçe açısından.İyi yönetilsek bir Sevilla çok rahat oluruz.
emre morunda hayatı kaydı geçmiş olsun imzalar yakınmış şikebahçeye 1.sınıf oyuncu adayı oldu kereste adayı yaktı geleceğini
Dedeler bırakmaz