Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo balotelli dzeko:D bakalim seneyi hangi isimlerle kapatacagiz soyle bi konu acilsa guzel olur he gun gun ismi gecen topcular.Transfer bitince bakariz bi de

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulübün icinde herhangi bir yönetici dahi oldugunu sanmıyorum. Kendi kendimize dönüyoruz.

Ölünün arkasından dirilecek mi die muhabbet yapmak gibi bizim transfer nöbeti..

Özbek yönetime gitmedikce bu kulüpte yaprak kıpırdamaz.

Bu kulübün ölüsü bile Fenerbahçe'yi tuş etmeye yetti,yani buradan çok sonuç çıkarılabilir Galatasaray ve Fenerbahçe açısından.İyi yönetilsek bir Sevilla çok rahat oluruz.

Capue'yi biz alamayiz gibi. Gelmesini isterimde o adam gelmez. M'villa'nin bonservisi yok gibi duruyor. Boşta ise hemen alalim.:38573:

Capoue hayatta Spurs'da artık forma şansı bulamaz. Dier, Dembele ve Delle Alli var onun bölgesinde. Buseneyi Watford'da geçirdi niye alamayalım. Uygun bir bedelle kiralanabilir.

M'vila'nın R.Kazan'la sözleşmesinin bitmesine 6 ay kaldı. Sunderland'de mutlu değildi sıkı pazarlıkla alınabilir. Bu iki oyuncuda eskisi gibi göz önünde değiller şartları zorlasak alabiliriz.

KILIT vurun nöbete

Sacma sapan haberler paylasiyor bazi ugursuzlar

Melo üst seviye oyuncu kariyeri ile.
Milyon altında oynamaz. O türoyuncular karşılamayoruz diyorsan bir şey demem.
O zaman donk veya kapalı kutu potansiyeli gençleri alacağız ucuza.

Melo'nun yaşi dolayisiyla istemiyorum. Sneijder'in olduğu yerde pirpir orta sahalar istiyorum. Melo durağan oynuyor. Birde Selçuğu yaninda düşününce felç oluruz.Selçu un yerine gelirse tamam derim sadece. potansiyellere yöneleceğiz tabi. Tecrübeli oyuncuda alinabilir yaşi uygun olursa tabi. Fiziken iyi oyuncular lazim. M'villa varmiş mesela bonservissiz. Onu isterim gelsin. Bonservissiz oyuncuyuda alalim. Yaşi 25 daha

Capoue hayatta Spurs'da artık forma şansı bulamaz. Dier, Dembele ve Delle Alli var onun bölgesinde. Buseneyi Watford'da geçirdi niye alamayalım. Uygun bir bedelle kiralanabilir.

M'vila'nın R.Kazan'la sözleşmesinin bitmesine 6 ay kaldı. Sunderland'de mutlu değildi sıkı pazarlıkla alınabilir. Bu iki oyuncuda eskisi gibi göz önünde değiller şartları zorlasak alabiliriz.
Capue şans bulamazda bizim ülkeye gelmez diye düşünüyorum. İngiltere diye kabul etmiştir Watford'u. Capue M'villa 2 lisi ne müthiş olurdu yav düşünemiyorum. Dursun'u düşününce zor be. Müthiş 2 li olurlardi.:(

emre morunda hayatı kaydı geçmiş olsun imzalar yakınmış şikebahçeye 1.sınıf oyuncu adayı oldu kereste adayı yaktı geleceğini

oluruzda baskan kim olacak?

fft267_mf2204111.Jpeg

Ortasahaya genç biri gelicek bence carole linnes tarzı forvetede yıldız düşünüyorlar anladığım kadarıyla..savunma dan ses yok bakalım

Balotelli ve dzeko haberi çok yazılıyor dzeko zorda balotelli yi almak lazım fizik bakımından bizim ligi dağıtır bide bizde fizikli oyuncu az böyle oyuncular şart takima

Fenev Emre Mor'a sulanmış.Menajeri feneve yakın bir menajer.Olursa bu iş yazık olcak çocuga

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt