Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben o haberi 1 saat önce yazdım şükrücüm.kiralama söz konusu o yüzden.

Kiralama Olur.
Başka bir kulüb Dzeko yu bonservis ile almak istemiyor ise, Dzeko sarı kırmızı giyer seneye.

https://cdn-*********************.sozcu.com.tr/*********************-resimler/2014/03/dzeko-gs-detay.jpg

Son düzenleme:
Transfer söylentileri hakkında açıklamalarda bulunan Dzeko'nun menajerlerinden Redzepagic, "Dzeko'nun her zaman daha fazla oynamaya ihtiyacı var, bu doğrultuda kararlar vermek zorundayız. Dzeko, ailesi ile beraber İtalya'da bir düzen kurdu ve bu düzenden de vazgeçmeye sıcak bakmıyor. Teklifler var ancak bu teklifler her transfer döneminde ortaya çıkan teklifler. Bizim kararımız kadar, Roma'nın da kararı süreçte belirleyici olacak" şeklinde konuştu.

bekleyeceğiz : )

Başıma birşey gelmeyecekse ne Dzeko ne Torres ne Song ne Meloyu istiyorum. Eğer illa isimli birini alacaklarsa stopere yıldız alsınlar Premier Ligten. Skrtel mesela , Agger de olabilir. Ben Arfa , Diarra falan alabilirsen hadi kısmen bonservissiz formda.

Elinde Sinan Gümüş , Linnes , Carole ve tanınmış da olsa Denayeri kazandıran scout ekibin var yürüsene ordan , gene komisyonla bizi batıracak yıldız isimlere ne gerek var. İyi gençler bulup çöpleri gönder şu Muslera Podolski Linnes Carole Sinan Bruma Telles üstüne inşa et minimum ilk ikiye oynarsın zaten.

Ama şu yerli seviciliğini bi bırak arkadaş
Famara Diedhiou gelsin forvete o zaman fransa ikinci ligi schön..

İtalya'nın önemli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre öncelikle Roma'da kalmak isteyen Dzeko bir hafta içinde Başkan James Pallotta ve Teknik Direktör Spalletti ile İtalyan kulübündeki geleceğini masaya yatıracak. West Ham ve Milan'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Edin Dzeko'nun ve ailesinin İstanbul'a gitmeye çok sıcak bakmadıkları ancak sarı-kırmızılıların Dzeko'ya Roma'da kazandığı yıllık 4 milyon Euro'yu teklif ettikleri ve bonservis için de 15 milyon Euro'yu gözden çıkardıkları belirtiliyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

İtalya'nın önemli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre öncelikle Roma'da kalmak isteyen Dzeko bir hafta içinde Başkan James Pallotta ve Teknik Direktör Spalletti ile İtalyan kulübündeki geleceğini masaya yatıracak. West Ham ve Milan'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Edin Dzeko'nun ve ailesinin İstanbul'a gitmeye çok sıcak bakmadıkları ancak sarı-kırmızılıların Dzeko'ya Roma'da kazandığı yıllık 4 milyon Euro'yu teklif ettikleri ve bonservis için de 15 milyon Euro'yu gözden çıkardıkları belirtiliyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
şu an sakat ve italyaya dönecek tetkikler için.bonservisini veremeyiz menajerinin dediği gibi ama çok istiyoruz.anca kiralayabiliriz.

>Dzeko fazla maas istiyor
>Dzeko Roma dan ayrilmak istemiyor
>ailesi Istanbul a sicak bakmiyor

gelmez

15 milyon euro hangi çekmecenin gözündeymiş de çıkarmışız

yalan atın da biraz ustruplu atın ey basın

Gelmezsen gelme, biz de gider Kurdish Dzeko Deniz Kadah'i alir keyfimize bakariz

Biz Dzeko'yu Drogba'dan sonra getirecektik. Bu saaten sonra ne kendisi gelir nede biz aliriz.

Bu senenin kaçanı belli oldu. Bütün yaz dzekoyu almakla uğraşırız, transfer dönemi biter sonunda emregüralla umuta kalırız olacak olan bu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bana kalsa mousseti alalım,emre mor gibi birilerini bulalım fransadan.hoca önce bi belli olsun da : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt